اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاها 1393/12/01

طرز تهیه کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج



کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج

  

کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج در یک نگاه

آماده سازی :
30 دقیقه
پخت :
60 دقیقه
موردمصرف : غذای اصلی
مناسب برای : مهمانی رسمی
میزان کالری : مشخص نشده
سختی : متوسط
محلی :
مناسب فصل : همه فصول

مواد لازم جهت تهیه کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج برای 6 نفر

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
سویا 1 پیمانه خیس شده

برنج هایلی

برنج هایلی یکی از با کیفیت ترین برنج های موجود در بازار برنج است که با قیمتی مناسب به بازار عرضه شده است.  برنج هایلی از بهترین شالیزارهای هند تهیه شده و  سیستم کنترل کیفی در طول پروسه تامین، کیفیت نهایی محصول را تضمین می نماید. برنج هایلی بهترین دوست هر کدبانوی ایرانی با توجه به طعم خوش و خوش پخت بودن خواهد بود  و شما را در مهمانی ها سربلند خواهد کرد .

کیفیت و قیمت مناسب این برنج به همراه تبلیغات موثر گسترده، موجب گردیده است که برنج هایلی سهم بازار قابل توجهی از برنج های وارداتی را به خود اختصاص دهد.

 

"> برنج 4 پیمانه هویج 1 عدد بزرگ کلم 300 گرم بنفش پیاز 2 عدد بزرگ نمک و فلفل به میزان لازم آویشن به میزان لازم لیمو عمانی به میزان لازم پودر شده آبلیمو 1 قاشق غذا خوری سبزی معطر 100 گرم مثل ریحون و ترخون ریز خرد شده

طرز تهیه : کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج

 

 برنج رو به روش همیشگی پخته و ابکشی میکنیم

پیازهار رو خلالی کرده و درروغن تفت میدهیم

برگ کلم رو که بصورت خلالی نازک بریده اضافه میکنیم تا کمی نرم شود سپس هویج رو نیز رنده درشت درست کرده و اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم

بعد سویا رو آبکشی کرده واونم اضافه کرده بعد از کمی تفت دادن و نرم شدن تمام مواد ادویه جات و نمک و ابلیمو اضافه مدت چند دقیقه در قابلمه رو گذاشته تا ابلیمو کاملا به خورد مواد برود.

قابلمه مورد نظر برای پخت برنج رو کمی روغن گذاشته و لایه لایه از مواد رو به همراه سبزیها میریزیم (من همه ی مواد رو با هم مخلوط کردم ) بعد دم میکنیم 

نوش جان

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.