X
تبلیغات
نماشا
رایتل

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه ماسالای گوشت سیب زمینی


آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه ماسالای گوشت سیب زمینی

ماسالای گوشت و سیب زمینی


 طرز تهیه ماسالای گوشت سیب زمینی

جهت تهیه ماسالای گوشت و سیب زمینی در خانه , کافی است یک کنسرو سس کاری را با چند ماده اولیه خوشمزه مخلوط نمایید تا یک غذای لذیذ هندی داشته باشید .  


مدت زمــان طـــــــبخ : 105 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای ماسالای گوشت و سیب زمینی

کالری برای یک نفر : 94 کالری
چربی برای یک نفر : 3.00 گرم
پروتئین برای یک نفر : 8.20 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 9.20 گرم
دسته بندی : انواع خوراک, تند و طعم دار
مواد لازم جهت تهیه ماسالای گوشت و سیب زمینی :
1. گوشت ران کم چرب بره : 750 گرم
2. روغن حیوانی یا روغن : 3 قاشق غذاخوری
3. سیب زمینی , پوست کنده و به قطعات 2/5 سانتیمتری خرد شده : 500 گرم
4. پیاز , پوست کنده , 4 قاچ شده و خرد شده : 1 عدد
5. سیر , پوست کنده و له شده : 2 حبه
6. قارچ , نازک حلقه شده : 175 گرم
7. کنسرو سس کاری تیکا ماسالا : 283 گرم
8. آب : 300 میلی لیتر
9. گوجه فرنگی , نصف شده و نازک خرد شده : 3 عدد
10. اسفناج , شسته شده و بدون ساقه : 125 گرم
11. نعناع جهت تزیین : مقداری
12. نمک : به میزان لازم
طرز تهیه ماسالای گوشت و سیب زمینی :


1. گوشت را به قطعات 2/5 سانتیمتری خرد نمایید . روغن را داخل یک ماهیتابه گرم نموده , گوشت را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا خودش را بگیرد و به راحتی درون ماهیتابه جا به جا شوند . سپس آن ها را از تابه خارج نمایید .

2. سیب زمینی , پیاز , سیر و قارچ ها را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه خوب تفت دهید و مرتب هم بزنید .

3. سس کاری , آب و نمک را داخل ماهیتابه بریزید , نمک و فلفل ریخته و هم بزنید . درب ماهیتابه را ببندید و مواد را بسیار آرام به مدت یک ساعت بپزید تا مغز گوشت بپزد و نرم و ترد شود . گاهی آن ها را هم بزنید .

4. گوجه فرنگی و اسفناج را به ماهیتابه بیافزایید , برگ ها را به سمت پایین فشار دهید و خوب هم بزنید . درب ظرف را ببندید و 10 دقیقه دیگر آن ها را بپزید تا نرم شوند .

5. غذا را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بکشید و با چند برگ نعناع تزیین نموده و سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه ماسالای گوشت و سیب زمینی :

برگ های اسفناج , خیلی سریع در طول مدت پخت پژمرده می شوند . اگر برگ ها ترد و تازه هستند همه آن ها را به بقیه مواد اضافه نمایید و بهتر است اسفناج های درشت تر را ابتدا خرد نمایید و بعدا به مواد بیافزایید .
تاریخ ارسال: شنبه 15 آبان 1395 ساعت 22:00 | نویسنده: ali | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد
نیوزمی نیوزمی نیوزمی نیوزمی
نیوزمی