اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی


  آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری


دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری


از سینه برشته مرغ کباب شده در دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری استفاده نمایید تا سیب زمینی طعم لذیذی بگیرد . می توانید دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری را به عنوان یک وعده غذای سبک یا عصرانه سرو نمایید . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 60 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

کالری برای یک نفر : 104 کالری
چربی برای یک نفر : 2.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 7.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 14.00 گرم
دسته بندی : پیش غذا, تند و طعم دار
مواد لازم جهت تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری :
1. سیب زمینی درشت : 4 عدد
2. گوشت سینه مرغ بی استخوان و پخته شده : 225 گرم
3. پیازچه : 4 عدد
4. پنیر نرم و کم چرب یا پنیر کوارک : 250 گرم
5. فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری :


1. پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با دستمال کاغذی یا حوله مخصوص آشپزخانه خشک نمایید .

2. تمام سطح سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ نمایید و در فری که از قبل گرم شده حدود 50 دقیقه روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی بپزید تا نرم و ترد شوند . اگر به جای فر از مایکروفر استفاده می نمایید از درجه زیاد آن یا قدرت 100 درصد , به مدت 12 تا 15 دقیقه استفاده نمایید .

3. با یک چاقوی تیز , مرغ را نگینی خرد نموده و پیازچه ها را باریک و ظریف خلال نمایید و داخل یک کاسه بریزید .

4. پنیر کم چرب یا پنیر کوارک را به مواد داخل کاسه بیافزایید و خوب مخلوط نمایید .

5. با یک چاقو دو برش عمود بر هم روی سیب زمینی ها ایجاد نمایید تا کمی از هم باز شوند . سپس با یک قاشق داخل آن را با مرغ , پنیر و پیازچه پر نمایید و روی آن فلفل بپاشید .

6. غذا را به محض آماده شدن با سالاد کاهو , سالاد فصل یا سالاد مخلوط سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری :

جهت آشنایی با پنیر کوارک باید به قسمت یخچال فروشگاه ها مراجعه نمایید . این پنیر با شیر گاو درست می شود و طعم آن کمی ترش است و ظاهری نرم و سفید دارد .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.