اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در ماه مبارک رمضان با سفره افطاری سبز ما همراه باشید ؛ قسمت یازدهم



آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در ماه مبارک  رمضان با سفره افطاری سبز ما همراه باشید  ؛ قسمت یازدهم


برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.


Image result for ‫سفره افطار ماه رمضان‬‎ 

   نکته تغذیه‌ای 1
شام به عنوان یکی از وعده‌های غذایی، باید مورد توجه روزه داران قرار گیرد. با توجه به ساعت صرف افطار و فاصله تا وعده سحری، می توان با فاصله  حدود 2 ساعت بعد از افطار یک وعده غذایی مثل شام سبک صرف کرد. البته این به وضعیت خود شخص و تمایل او به صرف غذا بستگی دارد. در فصل تابستان چون طول شب کوتاه است بهتر است که روزه داران کمی پس از صرف یک افطار بسیار ساده و سبک، به صرف شام اقدام کنند.

نکته تغذیه‌ای 2
مصرف مواد پروتئینی (گوشت، مرغ، لبنیات و ماهی) به تنهایی کافی نیست، بلکه در کنار آن‌ها باید از سبزیجات، سالاد، آب و حبوبات استفاده کرد تا از یبوست جلوگیری شود. همچنین، باید در نظر داشت که مصرف زیاد غذاهای پروتئینی باعث تشنگی می شود. سبزیجات منبع خوب فیبرهای غذایی، ویتامین A  و سایر مواد شیمیایی گیاهی به شمار می آیند که آنتی اکسیدان هستند. این مواد در جلوگیری از سرطان، بیماری‌های قلبی-عروقی و بسیاری از بیماری‌های دیگر مفیدند.

پیش غذا

عدسی با سیر و اسفناج

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه: 10 دقیقه

•    زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم
•    200 گرم عدس

•    2 عدد برگ بو

•    120 گرم اسفناج

•    2 حبه سیر

•    یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز

•    یک عدد پیاز کوچک

•    6 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

•    2 پیمانه آب سبزی‌جات

•    یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه

افطاری با برترین‌ها – روز یازدهم

طرز تهیه
1.    ابتدا عدس را به مدت 4- 3 ساعت یا طی مدت شب درون آب بریزید و خیس کنید.

2.    درون قابلمه‌ای مقداری آب همراه با کمی نمک بریزید. عدس و دو عدد برگ بو را به آن اضافه و آن‌ها را نیم‌پز کنید.

3.    در این فاصله، سبزی‌جات را بشویید. سیر و پیاز را نیز ریز خرد کنید.

4.    پیاز‌های خرد شده و سرکه بازامیک و آب سبزی‌جات و عدس را درون قابلمه‌ بریزید و آن‌ها را روی حرارت زیاد جوش بیاورید. سپس حرارت را روی متوسط قرار دهید.

5.    پودر فلفل قرمز و سیاه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید کم کم بجوشند تا بیشتر آب سبزی‌جات درون قابلمه بخار شود.

6.    در این زمان اسفناج را اضافه کنید و 3- 2 دقیقه دیگر نیز مخلوط را بجوشانید.

7.    غذا را همراه با سالاد فصل یا چند برش نان تازه سرو کنید.


غذای اصلی

کتلت گوشت و بادنجان

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم
•    250 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    یک پیمانه نخود

•    یک پیمانه گردو آسیاب شده

•    نصف پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری شده

•    دو عدد بادنجان متوسط

•    دو عدد سیب‌زمینی بزرگ

•    دو عدد پیاز

•    یک عدد تخم‌مرغ

•    دو حبه سیر رنده شده

•    یک قاشق چایخوری زردچوبه

•    نصف قاشق چایخوری دارچین

•    نمک، فلفل و روغن

افطاری با برترین‌ها – روز یازدهم

طرز تهیه
1.    نخود را که از چهار ساعت قبل خیس و سپس چرخ کنید. پیازها را در گوشت چرخ‌کرده رنده کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده کنید و ورز دهید.

2.    در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی و بادنجان‌ها را ریز رنده کنید. نخود، تخم‌مرغ، سیر، دارچین، جعفری، پیازچه، گردو و گوشت را اضافه کنید و ورز دهید.

3.    تابه بزرگی را روی حرارت گرم کنید. روغن که داغ شد، از مایه کتلت بردارید و آنها را در دست شکل دهید. در تابه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود.


دسر

شیرینی قطاب

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازمخمیر قطاب:
•    دو عدد زرده تخم مرغ

•    نصف پیمانه ماست

•    نصف پیمانه روغن

•    یک قاشق مرباخوری پیکینگ پودر

•    150 گرم آرد

داخل قطاب:
•    250 گرم بادام پوست گرفته و چرخ کرده

•    120 گرم پودر قند

•    یک قاشق سوپخوری هل کوبیده نرم  

افطاری با برترین‌ها – روز یازدهم

طرز تهیه
1.    زرده تخم‌مرغ، ماست، روغن و پیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس آرد را کم‌کم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به ‌صورتی در بیاید که به‌دست نچسبد. ولی زیاد هم سفت نشود و حالت کشسان داشته باشد. سپس خمیر را مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا به اصطلاح ور بیاید.

2.    برای تهیه مواد داخل قطاب، بادام، پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید. از خمیری که درست کرده بودید گلوله ای به اندازه یک پرتقال بردارید. کمی آرد روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر تقریبا نیم سانتی متر باز کنید. سپس با دهانه استکان دایره هایی روی خمیر درآورید و در وسط هر دایره از مخلوط بادام و هل و پودر قندی که درست کرده اید، بگذارید. سپس لبه های خمیر را روی هم بیاورید و اطراف آن را به‌هم بچسبانید و با دست چین بدهید. بقیه قطاب ها را به همین صورت آماده کنید.

3.    قطاب‌ها را می‌توانید هم در روغن سرخ کنید و هم درون فر بگذارید. برای سرخ کردن قطاب ها باید یک ظرف گود را با روغن فراوان داغ کنید و قطاب ها را داخل آن سرخ کنید.

4.    اگر هم خواستید از فر استفاده کنید، آنها را با حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید.بعد از سرد شدن قطاب ها، آنها را در پودر قند بغلتانید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.