آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در ماه مبارک رمضان با سفره افطاری سبز ما همراه باشید ؛ قسمت سیزدهم
برای اینکه
در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه
کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیشغذا، غذای
اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیهای را برایتان می
نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.
نکته تغذیهای 1سالمون یکی از بهترین منایع چربی های مفید همچون امگا 3 است. این چربی برخلاف نامش فرد را در برابر مشکلات قلبی محافظت می کند.
نکته تغذیهای 2خوب
است افطار خود را با یک کاسه سوپ داغ باز کنید. این باعث می شود تا معده
خود را برای ورود غذا آماده کنید و ناگهان دچار دل درد نشوید.
پیش غذا
سیب زمینی پخته با میگو• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
• خوراک: فرانسوی
مواد لازم• 12 عدد سیب زمینی متوسط
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک پیاز متوسط خرد شده
• 1.5 پیمانه قارچ خرد شده
• 750 گرم میگو کوچک و پوست کنده
• 1.5 پیمانه شیر
• دو عدد قرص عصاره مرغ
• نصف پیمانه شوید تازه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1.5 قاشق آرد ذرت حل شده در دو قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه1. دور سیب زمینی ها فویل بپیچید و آنها را در فر با دمای 220 سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
2. روغن را در تابه به مدت 3 دقیقه داغ کنید. قارچ را سه دقیقه دیگر تفت دهید.
3. میگو، شیر، عصاره مرغ، شوید و فلفل سیاه را اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید.
4.
آرد ذرت حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید تا سس
کاملا غلیظ شود. سس را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
5. سیبزمینی ها را از درون فویل خارج کنید. آنها را از وسط دو نیم کنید. در وسط هر دو نیمه یک حفره ایجاد کنید.
6. مقداری از مخلوط میگو را درون حفره ها بگذارید و فورا سرو کنید.
غذای اصلی
گراتین غذای دریایی• تعداد: 7 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 60 دقیقه
• خوراک: شرقی
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد تره فرنگی خرد شده
• یک ساقه کرفس خرد شده
• 5 حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• دو پیمانه آب
• یک قوطی کنسرو پوره گوجهفرنگی
• یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• دو پیمانه آب داغ
• دو عدد قرص عصاره مرغ
• یک قاشق چایخوری پودر آویشن
• نصف پیمانه خامه
• 4 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• 3 پیمانه پاستا پنه
• 300 گرم میگو
• 300 گرم فیله سالمون
• 200 گرم پنیر موزارلا رنده شده یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2.
در تابه بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. تره فرنگی و کرفس را در آن تفت
دهید تا نرم شوند. سیر و رب گوجهفرنگی را بیفزایید و دو دقیقه دیگر تفت
دهید.
3. آب داغ را اضافه کنید. عصاره مرغ، پوره گوجهفرنگی و آویشن را بیفزایید و روی حرارت ملایم 15 دقیقه بگذارید نیمجوش باشد.
4. خامه و شوید خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
5.
پنه پخته نشده را درون پیرکس مستطیلی قرار دهید. میگو، فیله سالمون، سس
خامه و پنیر موزارلا را بیفزایید. آنها را خوب هم بزنید تا سس کاملا روی
پاستا را بپوشاند.
6. پنیر پارمسان را روی همه آنها بریزید و به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا پاستا پخته و نرم و سطح غذا طلایی شود.
دسر
کلوچه آویشن• تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان پخت: 6 دقیقه
مواد لازم
• نصف پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه شکر
• یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
• دو قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
• یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
• 1 ¼ پیمانه آرد کامل
• شکر سبز
طرز تهیه1.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، کره را با
همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر را اضافه کنید. آنها را هم بزنید
تا کاملا مخلوط شوند. آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را اضافه
کنید و هم بزنید. در این مرحله باید آرد را اضافه کنید. تا جای ممکن با
همزن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند اضافه
کردن و هم زدن آرد ادامه دهید.
2. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز دهید. سپس آن را به چند بخش تقسیم کنید.
3.
هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن
مربعهای 4 سانتیمتری در بیاورید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب
کردهاید بچینید و شکر سبز خوراکی روی آنها بپاشید.
4. سینی را به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.