ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
سالاد برنج و نخود فرنگی را با برنج کته تهیه کنید
مواد لازم برای سالاد برنج و نخود فرنگی :
* برنج نپخته | ۲ فنجان |
آب | ۳ فنجان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
نخود فرنگی | ۲ فنجان |
خلال پوست لیموترش تازه | دو عدد |
آب نمک | برای هر لیتر آب، یک و نیم قاشق چایخوری نمک |
* کشمش | یک چهارم فنجان |
پیازچه خرد شده | نصف فنجان |
* خلال پوست لیموترش (رنده شده) | یک و نیم قاشق چایخوری |
برگ نعناع تازه | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک چهارم فنجان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
* برنج نپخته (که با ۵ فنجان برنج پخته برابری می کند)
* خلال پوست لیموترش تازه (از پوست کن سبزیجات استفاده کنید)
* کشمش (برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسانده و بعد آبکشی کنید)
طرز تهیه سالاد برنج و نخود فرنگی :
برنج را طبخ کنید (کته). و همراه با نمک، دو عدد خلال پوست لیموترش را هم به آب برنج اضافه کنید.
اگر
از نخود فرنگی تازه استفاده می کنید، آن را برای سه تا چهار دقیقه در آب
نمک جوشانده و بعد در آب سرد بریزید تا روند پخت متوقف شود. اگر از نخود
فرنگی منجمد استفاده می کنید آنها را برای یک دقیقه در آب ولرم بریزید تا
یخ آنها آب شود.
وقتی برنج پخت، آن را روی یک دیس ریخته تا سریع خنک شود. ۱۰ دقیقه صبر کرده و بعد آن را در کاسه سرو بریزید.
حالا
نخود فرنگی، کشمش، پیازچه، نعناع، خلال پوست لیمو، آبلیمو، روغن زیتون و
نمک را به برنج اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. فورا سرو کنید.