اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در ماه مبارک رمضان با سفره افطاری سبز ما همراه باشید ؛ قسمت بیست و هفتم

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در ماه مبارک  رمضان با سفره افطاری سبز ما همراه باشید  ؛ قسمت بیست و هفتم

برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.


Image result for ‫سفره افطار ماه رمضان‬‎
  نکته تغذیه‌ای 1نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو با یک لیوان شیر از بهترین خوردنی ها برای سحر محسوب می شود زیرا علاوه بر حجم سبک دارای قوت بسیار است.

نکته تغذیه‌ای 2
این که چه زمانی غذا می خورید باعث چاقی نمی شود بلکه این که چه می خورید و چند کالری مصرف می کنید باعث چاقی می شود. اما باید به این نکته توجه داشت که دیر خوردن غذا در هنگام شب یک عادت ناسالم است و اختلال خواب ایجاد می کند.


پیش غذا

رولت ماست و اسفناج
مواد لازم

•    ۲۵۰ گرم اسفناج

•    ۲ عدد تخم‌مرغ

•    ۱ قاشق سوپ‌خوری آرد سفید

•    ۵۰ گرم ماست چکیده

•    ۸۰ گرم گردو

•    ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

•    نمک و فلفل به میزان لازم

•    مقداری کاغذ روغنی

•    مقداری زرشک و مغز گردو برای تزئین


افطاری با برترین‌ها – روز بیست‌وهفتم

طرز تهیه
1.    اسفناج را بشویید و ریز خرد کنید. آنها را بدون آب در قابلمه‌ای بریزید و بخارپز کنید.

2.    گردو را آسیاب کنید و کنار بگذارید. اسفناج‌های پخته را در روغن زیتون کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

3.    در یک ظرف تخم‌مرغ‌ها، آرد و نمک و فلفل را ریخته و با همزن خوب بزنید. اسفناج خنک‌شده را با مواد بالا مخلوط کنید.

4.    ته یک ظرف پهن و کوتاه مثل سینی را کمی چرب و کاغذ روغنی پهن کنید. مواد رولت را روی کاغذ بریزید و صاف کنید. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بعد از کمی گرم شدن ظرف را در فر بگذارید تا به مدت حداکثر ۱۰ دقیقه بپزد. نکته: وقتی ظرف محتوی اسفناج و تخم‌مرغ را در فر می‌گذارید بهتر است دائم آن را نگاه کنید، چون پخت زیادی لازم ندارد، در حدی در فر باید بماند که تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند.

5.    بعد از پختن رولت و خنک شدن آن را روی کاغذ روغنی بزرگ‌تری برگردانید و با کمک کاغذ به شکل لوله‌ای دربیاورید. حالا رولت شما شکل واقعیش را پیدا می‌کند. رولت را در یخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد.

6.    بعد از درآوردن رولت از یخچال کاغذ را از دور آن باز کرده و رولت را در ظرف موردنظر قرار دهید.

7.    با ماست چکیده روی رولت اسفناج را پوشش دهید و روی ماست را با گردوی آسیا‌ب‌شده بپوشانید. برای تزئین می‌توانید از مغز گردو و زرشک هم استفاده کنید. در هنگام سرو کردن رولت را برش‌های عرضی بزنید.


غذای اصلی

خورش قیمه بادمجان
مواد لازم

•    ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی

•    ۴ تا ۶ عدد بادمجان قلمی

•    ۲ عدد گوجه فرنگی درشت

•    ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

•    ۱ عدد پیاز بزرگ

•    ۶۰ تا ۸۰ گرم لپه

•    ۱ عدد لیمو عمانی

•    نمک و فلفل و ادویه و روغن و زعفران

افطاری با برترین‌ها – روز بیست‌وهفتم

طرز تهیه
1.    پیاز را با گوشت تفت دهید و پس از سرخ شدن، ادویه و زردچوبه اضافه کنید. روی آن آب سرد بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاد. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت پخته شود.

2.    لپه که از قبل حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کردید را جداگانه بپزید و کف روی آن را بگیرید.

3.    بادنجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید و اجازه دهید ۱ ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود. سپس آنها را خشک و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.

4.    گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش دهید و در روغن تفت دهید

5.    در یک تابه، رب را در روغن داغ سرخ کنید. لپه پخته و آبکش شده را اضافه کنید و تفت دهید. حدود نیم ساعت آخر پخت گوشت، سس را به آن اضافه کنید. در یک ساعت آخر، لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

6.    حدود ۱۰ دقیقه آخر پخت هم بادنجان ها و گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.


دسر

حلوای زنجبیل
مواد لازم

•    نیم پیمانه روغن

•    1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

•    1 پیمانه پودر قند

•     پیمانه آرد سفید

•    زعفران

•    گلاب

•    زنجبیل

افطاری با برترین‌ها – روز بیست‌وهفتم

طرز تهیه
1.    آرد را سرخ کنید تا خامی آن گرفته شود. سپس روغن را به آن اضافه کنید تا حل شود. پود کاکائو و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به آرد بیافزایید و روی شعله ملایم قرار دهید .

2.    زعفران، گلاب و پودر زنجبیل را به مواد اضافه کنید و مدت چند دقیقه روی آتش ملایم قرار دهید و سپس آن را در سینی بریزید و با پودر پسته تزئین کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.