اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در سفره سبز ما همراه باشید طرز تهیه کوفته تبریزی ایندفعه با مرغ!

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه :  در سفره سبز ما همراه باشید طرز تهیه

کوفته تبریزی ایندفعه با مرغ!

کوفته‌های تبریز معروف است. از کوفته‌های بزرگ گوشت و برنج و لپه گرفته تا کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ. کوفته مرغ البته از کوفته گوشت راحت‌تر است و سریع‌تر درست می‌شود. اگر دلتان کوفته خوشمزه می‌خواهد مدل مرغی آن را امتحان کنید. این کوفته در تبریز به‌اندازه بقیه کوفته‌های خوشمزه این شهر طرفدار دارد.

کوفته مرغ تبریزی

مواد لازم برای 4 نفر
  
  • 2  عدد سینه مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • 2 ق س جعفری خردشده
  • 1 عدد  تخم‌مرغ
  • 1 ق س گردوی خردشده
  • 1 ق س  پیازداغ
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • نمک، زردچوبه وفلفل به‌اندازه لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را چرخ کنید.

2. مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خردشدهم خلوط‌کنید.

3. تخم‌مرغ ، نمک ،  زردچوبه و فلفل رابه مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهیدتا مواد خوب به خورد هم بروند.

4. حالا در قابلمه‌ای مناسب 4 لیوان آب بریزید.رب گوجه‌فرنگی و روغن‌زیتون و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

5. حالا از موادتان اندازه یک گردو بردارید و کف دستتان پهن کنید و روی آن گردو و پیازداغ بریزید و بعد آن را گلوله کنید و درون آب در حال جوش بیندازید.

6. بعد از 10 دقیقه حرارت را کم کنید و بگذارید کوفته‌ها برای 40 دقیقه خوب بپزند و جا بیفتند.

نکته

- از ترخون و مرزه می‌توانید برای طعم دار کردن کوفته استفاده کنید.

- برای داخل کوفته از برگه زردآلو و آلو هم می‌توانید استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.