اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذا ، دسر،مربا،ترشیجات، بستنی ، کیک ، شیرینی و نوشیدنی لذیذ و خوشمزه | طرز تهیه پاکورا کلاسیک

آموزش طرز تهیه انواع غذا ، دسر،مربا،ترشیجات، بستنی ، کیک ، شیرینی و نوشیدنی لذیذ و خوشمزه | طرز تهیه پاکورا کلاسیک

پخت پاکورا کلاسیک,درست کردن پاکورا کلاسیک

پاکورا کلاسیک غذای نانی و خوشمزه و مناسب برای یک وعده شام سبک است


آماده سازی و پخت پاکورا کلاسیک : 25 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک :  

 لپه خیس خورده  500 گرم
 رازیانه  1/4 قاشق چایخوری
 فلفل سبز خرد شده 1-2 عدد
 پیاز خرد شده  3/4 فنجان
گشنیز تازه و خرد شده 1 فنجان
فلفل قرمز خشک 1-2 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پاکورا کلاسیک :
مقداری آب، لپه، فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.

در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز، برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.

روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.