ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
پاکورا کلاسیک غذای نانی و خوشمزه و مناسب برای یک وعده شام سبک است
آماده سازی و پخت پاکورا کلاسیک : 25 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک :
لپه خیس خورده | 500 گرم |
رازیانه | 1/4 قاشق چایخوری |
فلفل سبز خرد شده | 1-2 عدد |
پیاز خرد شده | 3/4 فنجان |
گشنیز تازه و خرد شده | 1 فنجان |
فلفل قرمز خشک | 1-2 عدد |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه پاکورا کلاسیک :
مقداری آب، لپه، فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.
در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز، برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.
روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.