آموزش طرز تهیه انواع غذا، دسر،مربا،ترشیجات، بستنی ، کیک ، شیرینی و نوشیدنی لذیذ و خوشمزه | طرز تهیه خوراک گوشت و ژامبون رومانی
مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و
سوسیسهایی که خودشان در خانههایشان درست میکنند و در صبحانه و ناهار و
شام و حتی میان وعده هم میتوانی بو و مزهشان را پیدا کنی.
مجله آشپزی مثبت:
مردم اروپای شرقی عاشق ژامبون و سوسیس هستند. ژامبون های خانگی و
سوسیسهایی که خودشان در خانههایشان درست میکنند و در صبحانه و ناهار و
شام و حتی میان وعده هم میتوانی بو و مزهشان را پیدا کنی. برای همین هم
هست که در بیشتر غذاهای مجلسی و رسمی مردم این منطقه ژامبون هم دیده
میشود.
مثلاً
خوراک گوشت و پاستا که غذای رسمی مردم رومانی و بلغارستان است، بااینکه بر
پایه گوشت و پاستا است اما حتماً باید 100 گرم هم ژامبون داشته باشد. مردم
رومانی معتقدند ژامبون و سوسیسهایی که در خانه و با دستهای خودشان درست
میکنند سلامتی و آرامش را برای آنها هدیه میآورد. خوراک گوشت و پاستا،
غذای مخصوص جشنهای کوچک این مردم است.
مواد لازم - 400 گرم گوشت گوساله
- 200 گرم پاستای فرمی
- 2 عدد پیاز
- 2 عدد گوجهفرنگی
- 200 گرم ژامبون گوشت
- 1 عدد فلفل دلمهای
- 2 حبه سیر
- 1 ق چ زیره
- 1 ق س فلفل پاپریکا
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:1. پیاز و ژامبون را نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
2. بگذارید 5 دقیقه روی حرارت کم، روغن ژامبون بیرون بیاید.
3.
وقتی ژامبون روغن انداخت، بگذارید مثل تصویر خوب برشته شود، سپس فلفل
دلمهای نگینی شده و سیر رنده شده را به پیاز و ژامبون اضافه کنید.
4. گوشت را مکعبی برش بزنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
5. بعد از چند دقیقه، فلفل پاپریکا را هم روی بقیه موادتان بریزید و هم بزنید.
6. گوجهفرنگی را نگینی خرد کنید و با کمی زیره و نمک و فلفل به بقیه موادتان اضافه کنید.
7. حالا بهاندازه 2 لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
8. وقتی گوشت خوب پخت، آن را با پاستای فرمی که قبلاً آب کش کردهاید سرو کنید.