ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
برای پخت سیب رمینی و تره فرنگی پنیری، پنیر را در مرحله آخر روی مواد بریزید
مواد لازم برای سیب زمینی و تره فرنگی پنیری :
کره یا مارگارین | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد همه کاره | ۳ قاشق غذاخوری |
آویشن تازه خرد شده | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه تازه | نصف قاشق چایخوری |
خامه زده شده | ۳ فنجان |
سیب زمینی | ۶ عدد (حدود ۱٫۳۰۰ کیلوگرم) |
سیر خرد شده | ۳ حبه |
تره فرنگی خرد شده | ۱ عدد |
پنیر چدار | ۱۷۰ گرم |
طرز تهیه سیب زمینی و تره فرنگی پنیری :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با کره چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به آرامی خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک دست شوند.
سیب
زمینی را پوست کنده و به تکه های ۶ سانتیمتری خرد کرده و بعد این تکه ها
را به چهار قسمت تقسیم کنید. سیب زمینی، سیر و تره فرنگی را به مخلوط خامه
اضافه کرده و هم بزنید. حالا این سیب زمینی ها را داخل ظرف مخصوص فر
بریزید.
روی ظرف را با فویل پوشانده و برای سه دقیقه داخل فر قرار
دهید. بعد از این زمان فویل را برداشته و ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا
روی آن طلایی رنگ و سیب زمینی ها نرم شوند. بعد روی آن پنیر ریخته و ۵
دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.
فورا سرو کنید.