ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
برای پخت گیس بافت می توانید از مرغ یا فیله بوقلمون و یا گوشت راسته استفاده کنید
طرز تهیه گیس باف فیله مرغ :
فیله
مرغ را از وسط به دو نیم کرده اما از یک سمت جدا نمی کنیم تا رشته های
بلندی داشته باشیم و بعد آنها را در مخلوط روغن زیتون زعفران آبلیمو، نمک و
فلفل مزه دار می کنیم و هر سه رشته را از یک سمت با خلال چوبی به هم وصل
می کنیم.
فیله های مرغ را به صورت رشته هایی باریک برش زده و در سس جوجه بخوابانید
و مانند گیس می بافیم.
هر سه رشته را با خلال چوبی به هم وصل می کنیم و مانند مو می بافیم و در فر یا روغن سرخ می کنیم
و در سینی فر گذاشته در فر ۲۰۰ درجه
گرم شده تا وقتی روی آن طلایی شود می پزیم و گاهی روی آن را با فرچه از سس
زعفران و روغن می مالیم و یا در ماهیتابه با روغن کم و حرارت بالا سرخ کرده
تا آب میان بافتی آن از بین نرود و بعد حرارت را کم کرده می گذاریم تا مغز
پخت شود و یا روی توری گذاشته و در کباب پز می پزیم در هر صورت روی آن از
سس می مالیم تا خشک نشود این کار را با فیله بوقلمون و یا گوشت راسته هم می
توانید انجام دهید.