ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
با نحوه پخت کوکوی کنگر آشنا شوید
مواد لازم برای کوکوی کنگر :
کنگر پاک شده | 300 گرم |
گوشت چرخ کرده | 120 گرم |
سیب زمینی | یک عدد |
پیاز | 2 تا 3 عدد |
هویج | 3 عدد |
زرشک | 3 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 5 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده | به میزان لازم |
ادویه پلویی | یک قاشق غذاخوری پر |
طرز تهیه کوکو کنگر:
کنگر
تیغ گرفته و پاک شده را خرد کنید و آن را سرخ کرده و با 2 لیوان آب بپزید.
هویج را خرد کرده به کنگر اضافه کنید تا پخته شود. سیب زمینی را خرد و سرخ
کنید و کنار بگذارید. پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و تفت
دهید. همه مواد را در این مرحله با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و ادویه
پلویی دارچین دار را به مواد کوکو بزنید.
تخممرغها را بشکنید و به آنها بیفزایید و به هم بزنید و برای عطر و طعم بیشتر کوکو، زعفران آب کرده را هم به آن اضافه کنید و مایه را در روغن داغ بریزید تا کمکم خودش را بگیرد و سرخ شود.
در انتها یک عدد گوجه را ریز خرد کرده و با یک قاشق رب گوجه و یک عدد تخم مرغ و زرشک مخلوط کنید و روی کوکوی بسته شده بریزید و درآن را ببندید تا مغز پخت شده و روی آن طلایی شود. بعد برش زده و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون و پیازچه تازه تزئین و میل کنید.