اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سوپ سبز


  آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه  سوپ سبز


سوپ سبز


طرز تهیه سوپ سبز


سوپ سبز با طعمی تازه , به همراه لوبیا سبز , خیار و شاهی آبی می تواند گرم سرو شود یا در یک روز داغ تابستانی سرد و خنک سرو گردد .


مدت زمــان طـــــــبخ : 35 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سوپ سبز 

 

کالری برای یک نفر : 30 کالری
چربی برای یک نفر : 2.00 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 2.50 گرم
دسته بندی : پیش غذا, انواع سوپ, غذاهای گیاهی
مواد لازم جهت تهیه سوپ سبز :
1. روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
2. پیاز , خرد شده : 1 عدد
3. سیر , له شده : 1 حبه
4. سیب زمینی پوست گرفته شده و به حبه های 2/5 سانتی متری خرد شده : 200 گرم
5. عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ : 700 میلی لیتر
6. خیار کوچک , خرد شده : 1 عدد
7. سبزی شاهی آبی : 80 گرم
8. لوبیا سبز , تمیز شده و از طول نصف شده : 125 گرم
9. نمک : به میزان لازم
10. فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سوپ سبز :
سایت آشپزی آوای سلامتی

1. روغن را در یک قابلمه بزرگ حرارت داده , پیاز و سیر را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آن سرخ نمایید تا نرم شوند .

2. حبه های سیب زمینی را اضافه نمایید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر سرخ نمایید .

3. عصاره مرغ یا سبزیجات را به مواد بیافزایید و هم بزنید . اجازه دهید که به مدت 5 دقیقه به آرامی بجوشد .

4. خیار را به قابلمه افزوده و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند . آن ها را با فرو بردن نوک چاقو امتحان نمایید , که باید به راحتی از آن ها عبور نماید .

5. سبزی شاهی آبی را اضافه نموده و اجازه دهید نرم شود . سپس سوپ را داخل غذاساز ریخته و مخلوط نمایید , می توانید قبل از اضافه نمودن سبزی , سوپ را با پوره کن سیب زمینی , له نموده و از یک صافی رد نمایید , سپس سبزی شاهی آبی را ریز خرد نموده و داخل سوپ بریزید و هم بزنید .

6. در یک قابلمه کوچک , آب را به جوش آورده و لوبیا سبزها را به مدت 3 تا 4 دقیقه بخار دهید تا نرم شوند .

7. لوبیا ها را به سوپ افزوده , چاشنی آ« را اندازه نمایید و دوباره سوپ را گرم نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ سبز :

در صورت تمایل , می توانید به جای لوبیا سبز , 125 گرم غلاف خوراکی نخود سبز را امتحان نمایید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.