اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو


   آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه  کیک شکلات و زردآلو


کیک شکلات و زردآلو



طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو

شکلات سفید این کیک شکلات و زردآلو را خیلی پر ملاط می نماید , بنابراین بهتر است کیک را به شکل تکه های مربعی کوچک یا قطعات مستطیلی باریک و یا برش های نازک سرو نمایید .


مدت زمــان طـــــــبخ : 60 دقیقه
مناسب برای تعداد : 12 نفر
جدول ارزش غـذایی برای کیک شکلات و زردآلو  

کالری برای یک نفر : 24 کالری
چربی برای یک نفر : 1.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 3.00 گرم
دسته بندی : انواع شیرینی,کیک,بیسکوییت
مواد لازم جهت تهیه کیک شکلات و زردآلو :
1. کره : 150 گرم
2. شکلات سفید , خرد شده : 175 گرم
3. تخم مرغ : 4 عدد
4. شکر دانه ریز : 125 گرم
5. آرد معمولی , الک شده : 200 گرم
6. بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
7. نمک : مقداری
8. برگه زردآلو , خرد شده : 100 گرم
طرز تهیه کیک شکلات و زردآلو :
سایت آشپزی آوای سلامتی

1. کف یک قالب کیک مربع شکل 20 سانتیمتری را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .

2. کره و شکلات را درون یک کاسه ی مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پر از آب , در حال جوش روی اجاق قرار دهید تا آب شوند . آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید . سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .

3. تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه ی کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط گردند .

4. آرد , بکینگ پودر , نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید .

5. مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد4 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید .

6. ممکن است وسط کیک خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود . بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد .

7. وقتی که کیک خوب خنک شد , آن را برگردانید و به شکل چهارگوش یا میله ای باریک برش زده و آماده سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک شکلات و زردآلو :

می توانید به جای شکلات سفید , از شکلات شیری یا شکلات خالص استفاده نمایید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.