آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه فوندوی شکلاتی
طرز تهیه فوندوی شکلاتی
فوندوی شکلاتی یک دسر سرگرم کننده و جالب بعد از سرو غذا می باشد . مواد لازم آن را پیشاپیش آماده نموده و فقط قبل از پذیرایی , شکلات را گرم نمایید .
مدت زمــان طـــــــبخ : 20 دقیقه
مناسب برای تعداد : 6 نفر
جدول ارزش غـذایی برای فوندوی شکلاتی
کالری برای یک نفر : 62 کالری
چربی برای یک نفر : 4.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 5.00 گرم
دسته بندی : انواع دسر, مناسب برای مجالس, تولد, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه فوندوی شکلاتی :
1. شکلات خالص : 225 گرم
2. خامه فرم گرفته : 200 میلی لیتر
3. عرق بهارنارنج : 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت سرو :
1. مخلوط انتخابی از میوه های مختلف : مقداری
2. مارش مالای سفید و صورتی : مقداری
3. بیسکویت شیرین : مقداری
طرز تهیه فوندوی شکلاتی :
سایت آشپزی آوای سلامتی
1. شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته , داخل قابلمه ای کوچک بریزید .
2. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .
3. قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهارنارنج اضافه نمایید .
4. مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید . ترجیحا از یک وارمر استفاده نمایید .
5. میوه های مختلف , مارش مالای رنگی و بیسکوییت شیرین را جهت غوطه ور نمودن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید . میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا جهت فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .
توصیه سرآشپز جهت تهیه فوندوی شکلاتی :
ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم نگه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند . اگر از این ظروف نداشتید , ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن را آب جوش بریزید به طوری که نصف تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد .