اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی


آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه  سیب زمینی ریز کاراملی

سیب زمینی ریز کاراملی



طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی

سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین , آبدار و بسیار خوشمزه است .

 

 
مدت زمــان طـــــــبخ : 25 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی ریز کاراملی

کالری برای یک نفر : 72 کالری
چربی برای یک نفر : 3.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 10.70 گرم
دسته بندی : پیش غذا, غذاهای گیاهی, مناسب برای مجالس, تولد, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :
1. سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم
2. شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری
3. کره : 60 گرم
4. آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
5. گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
6. نمک : به میزان لازم
7. فلفل : به میزان لازم
8. پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :

1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .

5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .

6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آ« را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی ریز کاراملی :

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.