اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی


  آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی

نان پنیر و سیب زمینی



طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی

نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام , ایده آل است . پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد .
  

مدت زمــان طـــــــبخ : 80 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای نان پنیر و سیب زمینی

کالری برای یک نفر : 94 کالری
چربی برای یک نفر : 3.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 3.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 13.00 گرم
دسته بندی : پیش غذا, مناسب برای مجالس, تولد, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه نان پنیر و سیب زمینی :
1. کره جهت چرب نمودن : مقداری
2. آرد سفید : 225 گرم
3. نمک : 1 قاشق چای خوری
4. بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
5. پنیر قرمز لیستر , رنده شده : 125 گرم
6. سیب زمینی , پخته , پوره شده و خنک شده : 175 گرم
7. آب : 200 میلی لیتر
8. روغن : 1 قاشق غذاخوری
9. پودر خردل : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی :


1. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

2. آرد , نمک , پودر خردل و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید .

3. 2 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیب زمینی پخته و له شده , به مواد داخل کاسه اضافه نمایید و هم بزنید .

4. آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نموده تا یک خمیر نرم درست شود .

5. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و سریعا آن را به شکل یک دایره به قطر 20 سانتیمتر در بیاورید .

6. خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و باقی پنیر که نگه داشته بودید , بر روی آن بپاشید .

7. خمیر را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شود . مغز پخت گردد .

8. نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود. وقتی آماده سرو شد , آن را به چهار قسمت خرد نمایید . هر چه تاز سرو شود بهتر است .


نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام , ایده آل است . پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.