ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
آشپزی آسان : آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ
طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ
دسر زرده تخم مرغ ساده نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می نماید .
مدت زمــان طـــــــبخ : 20 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای دسر زرده تخم مرغ
کالری برای یک نفر : 39 کالری
چربی برای یک نفر : 0.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.20 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 7.20 گرم
دسته بندی : انواع دسر, مناسب برای مجالس, تولد, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه دسر زرده تخم مرغ :
1. زرده تخم مرغ : 5 عدد
2. شکر دانه ریز : 100 گرم
3. آب انگور سفید : 150 میلی لیتر
4. بیسکویت بادامی جهت سرو : مقداری
طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ :
1. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید .
2. شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه نمایید . مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن ها دو برابر گردد .
3. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید .
4. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود . این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد .
5. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل 4 لیوان بریزید .
6. در صورت تمایل , این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید .
دسر زرده تخم مرغ ساده نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می نماید .