اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه کیک روغن زیتون


آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار

کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار


طرز تهیه کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار

یک روغن زیتون با کیفیت می تواند طعم خاصی به این کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار بدهد . می توان آن را در ظروف دربسته نگه داشت .
 

 

مدت زمــان طـــــــبخ : 55 دقیقه
مناسب برای تعداد : 8 نفر
جدول ارزش غـذایی برای کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار

کالری برای یک نفر : 38 کالری
چربی برای یک نفر : 2.10 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 4.70 گرم
دسته بندی : انواع دسر, انواع شیرینی,کیک,بیسکوییت, مناسب برای مجالس, تولد, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار :
1. کره جهت چرب نمودن قالب : مقداری
2. آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
3. شکر دانه ریز : 50 گرم
4. شیر : 125 میلی لیتر
5. آب پرتقال : 4 قاشق غذاخوری
6. روغن زیتون : 150 میلی لیتر
7. مخلوط انواع میوه خشک : 100 گرم
8. دانه کاج : 25 گرم
طرز تهیه کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار :


1. کف یک قالب کیک گرد به قطر 18 سانتیمتر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید .

2. آرد را در یک کاسه الک نمایید و شکر را روی آن بریزید .

3. در مرکز مواد خشک حفره ای کوچک درست نمایید و شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید . به تدریج آن ها را به مخلوط شکر و آرد اضافه نمایید .

4. روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .

5. مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف نمایید .

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود .

7. بگذارید تا کیک در قالب کمی خنک شود , سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود .

8. کیک را برش زده و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک روغن زیتون , میوه و خشکبار :

دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است , اما در این دستور , طعم ملایم تری را به این کیک می دهد .




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.