اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ


  آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ


سوپ زنجبیل و قارچ

طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ



سوپ زنجبیل و قارچ که یک غذای تایلندی می باشد آنقدر سریع و آسان ترکیب شده , شکل می گیرند و پخته می شوند که ترکیبات آن تا پایان پخت و هنگام سرو طعم خود را از دست نمی دهند .  


مدت زمــان طـــــــبخ : 105 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سوپ زنجبیل و قارچ

کالری برای یک نفر : 18 کالری
چربی برای یک نفر : 0.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 2.20 گرم
دسته بندی : پیش غذا, انواع سوپ, غذاهای گیاهی, مناسب برای مجالس, رسمی, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سوپ زنجبیل و قارچ :
1. قارچ دکمه ای قهوه ای : 125 گرم
2. عصاره سبزیجات داغ : 1 لیتر
3. رشته چینی حاوی تخم مرغ : 125 گرم
4. روغن آفتابگردان : 2 قاشق چای خوری
5. سیر , له شده : 3 حبه
6. زنجبیل , رشته ای ریز خرد شده : 2/5 سانتیمتر
7. سس قارچ : نصف قاشق چای خوری
8. سویا سس : 1 قاشق چای خوری
9. جوانه حبوبات : 125 گرم
10. گشنیز جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ :


1. ابتدا قارچ ها به مدت 30 دقیقه در 300 میلی لیتر از عصاره سبزیجات داغ خیس نمایید . پایه قارچ ها را جدا نموده و دور بریزید , سپس قارچ ها را خرد نمایید . عصاره را نگه دارید .

2. رشته چینی را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب جوش بپزید . آن را آبکش نمایید و زیر آب بگیرید . آن ها را نیز کنار بگذارید .

3. روغن را روی حرارت زیاد در یک ماهیتابه بزرگ چدنی یا وک , گرم نمایید . سیر و زنجبیل را اضافه نموده , هم بزنید و قارچ را بیافزایید و به مدت 2 دقیقه روی حرارت زیاد هم بزنید .

4. باقی عصاره سبزیجات را با عصاره ای که کنار گذاشته بودید , یکی نموده و آن را به جوش بیاورید . سس قارچ و سویا سس را نیز اضافه نمایید .

5. جوانه حبوبات را افزوده و بپزید تا نرم شوند . مقداری رشته فرنگی را در کاسه ای قرار دهید و سوپ را با ملاقه روی آن ها بریزید . با برگ های گشنیز آن را تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ زنجبیل و قارچ :

رشته چینی برنج , هیچ چربی ندارد و برای هر کسی با رژیم غذایی کم چرب , ایده آل است .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.