اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سیب زمینی زعفرانی


     آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سیب زمینی زعفرانی


سیب زمینی زعفرانی

طرز تهیه سیب زمینی زعفرانی


پودر زعفران از پرچم گل زعفران به دست می آید و اصل آن یونانی است . این گیاه خوش عطر و طعم , بسیار گران است ولی فقط مقدار بسیار کمی از آن برای غذاها کافی است .  


مدت زمــان طـــــــبخ : 65 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی زعفرانی

کالری برای یک نفر : 49 کالری
چربی برای یک نفر : 1.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 7.20 گرم
دسته بندی : پیش غذا, مناسب برای مجالس, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی زعفرانی :
1. زعفران نساییده : 1 قاشق چای خوری
2. آب جوش : 6 قاشق غذاخوری
3. سیب زمینی , با پوست درشت خرد شده : 675 گرم
4. پیاز قرمز , به 8 برش تقسیم شده : 1 عدد
5. سیر , له شده : 2 حبه
6. سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
7. روغن زیتون : 2 قاششق غذاخوری
8. دانه خردل : 1 قاشق غذاخوری
9. عصاره سبزیجات : 5 قاشق غذاخوری
10. رزماری خرد شده : 2 قاشق چای خوری
11. نمک : به میزان لازم
12. فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سیب زمینی زعفرانی :


1. زعفران را در یک کاسه کوچک ریخته و روی آن آب جوش بریزید . حدود 10 دقیقه آن را با درب بسته در جایی گرم , کنار بگذارید تا خوب خیس بخورد .

2. سیب زمینی ها را داخل یک سینی فلزی لبه دار بریزید و پیاز و سیر له شده را به آن ها اضافه نمایید .

3. سرکه , روغن , خردل , عصاره سبزیجات , رزماری و آب زعفران را به سیب زمینی ها اضافه نمایید و نمک و فلفل بزنید .

4. روی دیس را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 در فرهای گازی به مدت 30 دقیقه بپزید .

5. فویل را از روی ظرف بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا روی مواد طلایی و برشته و مغز پخت شود , غذا را داغ سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی زعفرانی :

می توانید به جای زعفران از زردچوبه برای رنگی نمودن غذا استفاده نمایید , ولی تا حد امکان جایگزینی برای زعفران در نظر نگیرید , زیرا زعفران طعم بی نظیری به غذای شما می دهد .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.