اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی



آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی


سوپ پیاز و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی




سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است , عطر , طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 45 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سوپ پیاز و سیب زمینی

کالری برای یک نفر : 80 کالری
چربی برای یک نفر : 1.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 15.50 گرم
دسته بندی : پیش غذا, انواع سوپ, غذاهای گیاهی, مناسب برای بیماری های, سرما خوردگی
مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :
1. روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
2. سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم
3. هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد
4. پیاز , خلال شده : 2 عدد
5. سیر , له شده : 2 حبه
6. عصاره سبزیجات : 1 پیمانه
7. آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
8. ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر
9. گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
10. نمک : به میزان لازم
11. فلفل : به میزان لازم
12. گشنیز جهت تزیین : مقداری
13. خلال پوست پرتقال : مقداری
طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :


1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.