اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سالاد انبه و پشن فروت


آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سالاد انبه و پشن فروت

سالاد انبه و پشن فروت

طرز تهیه سالاد انبه و پشن فروت



استفاده از کرم ماسکارپون در سالاد انبه و پشن فروت , آن را از یک دسر چینی به یک دسر ایتالیایی تبدیل نموده است . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 75 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سالاد انبه و پشن فروت

کالری برای یک نفر : 52 کالری
چربی برای یک نفر : 2.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 4.50 گرم
دسته بندی : پیش غذا, انواع سالاد
مواد لازم جهت تهیه سالاد انبه و پشن فروت :
1. انبه بزرگ : 1 عدد
2. پرتقال : 2 عدد
3. پشن فروت : 4 عدد
4. آب پرتقال : 2 قاشق غذاخوری
5. برگ نعناع جهت تزیین : مقداری

مواد لازم جهت تهیه کرم ماسکارپون :

1. پنیر ماسکارپون : 125 گرم
2. عسل شفاف : 1 قاشق غذاخوری
3. ماست طبیعی غلیظ : 4 قاشق غذاخوری
4. اسانس وانیل : چند قطره
طرز تهیه سالاد انبه و پشن فروت :


1. با استفاده از یک چاقوی تیز , تا آن جا که ممکن است به هسته نزدیک باشد انبه را از طول , دو نیم نمایید . با کمک همان چاقو هسته انبه را نیز جدا نمایید .

2. پوست هر نیمه ی انبه را بگیرید . گوشت میوه را خرد نمایید و داخل کاسه بزرگی بریزید .

3. پرتقال را پوست بکنید , سپس پوست نازک هر پره آن را هم جدا نموده و به مواد داخل کاسه بیافزایید .

4. پشن فروت را از وسط نصف نمایید . گوشت میوه را درآورید و با آب پرتقال داخل کاسه بریزید . مواد داخل کاسه را خوب با هم مخلوط نمایید .

5. روی کاسه را با نایلون محافظ بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود . مخلوط میوه ها را درون ظررف یا لیوان های شیشه ای مخصوص سرو بریزید .

6. جهت تهیه کرم ماسکارپون , پنیر ماسکارپون را با عسل مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند . سپس ماست و وانیل را بیافزایید و هم بزنید تا کرمی یکنواخت به دست آید .

این سالاد را همراه کرم ماسکارپون سرو نمایید و روی آن را با برگ نعناع تزیین نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد انبه و پشن فروت :

میوه پشن فروت زمانی آماده خوردن است که پوست آن چروک خورده باشد . فصل این میوه بیشتر تابستان است . در صورت تمایل , می توانید از آناناس به جای پشن فروت استفاده نمایید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.