اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه مارکیز شکلاتی


   آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه مارکیز شکلاتی

مارکیز شکلاتی

طرز تهیه مارکیز شکلاتی



مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است . این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر , آن ها را در قالب های بزرگ درست نموده و سرد می نمایند . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 25 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای مارکیز شکلاتی

کالری برای یک نفر : 138 کالری
چربی برای یک نفر : 12.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 5.70 گرم
دسته بندی : انواع دسر, انواع شیرینی,کیک,بیسکوییت, مناسب برای مجالس, تولد, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه مارکیز شکلاتی :
1. شکلات خالص : 200 گرم
2. کره : 100 گرم
3. زرده تخم مرغ : 3 عدد
4. شکر دانه ریز : 75 گرم
5. اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری
6. خامه پرچرب : 300 میلی لیتر

مواد لازم جهت سرو :

1. خامه تازه : مقداری
2. پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری
طرز تهیه مارکیز شکلاتی :


1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند . سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود .

2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .

3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .

4. جهت سرو , هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید , اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان , کمی دچار مشکل شدید , قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب ها جدا شوند . روی دسرها را پودر کاکائو بپاشید و آن ها را با میوه هایی که درون شکلات کرده اید و خامه تازه سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه مارکیز شکلاتی :

طعم خامه تازه در مقابل مزه این دسر کامل و پر مایه , تضاد دلچسبی ایجاد می نماید . میوه ها را در شکلات سفید آب شده , فرو ببرید تا زیبایی خاصی از تضاد رنگ ها به وجود بیاید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.