اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو


آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ) : طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو


سیب زمینی با سس پستو



طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو


سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود , ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد .  


مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی با سس پستو

کالری برای یک نفر : 132 کالری
چربی برای یک نفر : 3.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 9.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 4.00 گرم
دسته بندی : پیش غذا, غذاهای گیاهی, مناسب برای مجالس, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با سس پستو :
1. سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
2. ریحان بازل تازه : 75 گرم
3. دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
4. سیر , له شده : 3 حبه
5. روغن زیتون : 100 میلی لیتر
6. پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
7. نمک : به میزان لازم
8. فلفل : به میزان لازم
9. برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو :


1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .

2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .

3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .

4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .


سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود , ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.