اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

پاته لوبیا و سیب زمینی


طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

پاته لوبیا و سیب زمینی بسیار سریع آماده می شود و تا 2 روز قابل نگهداری در فریزر است . آن را روی نان تست کوچک , نان برشته ی ملبا یا سبزیجات خام سرو می نمایند .  


مدت زمــان طـــــــبخ : 15 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای پاته لوبیا و سیب زمینی

کالری برای یک نفر : 23 کالری
چربی برای یک نفر : 0.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 4.20 گرم
دسته بندی : پیش غذا, غذاهای گیاهی, مناسب برای مجالس, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی :
1. سیب زمینی , نگینی خرد شده : 100 گرم
2. کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده : 225 گرم
3. سیر , له شده : 1 حبه
4. آب لیمو : 2 قاشق چای خوری
5. گشنیز تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
6. ماست ساده کم چرب : 2 قاشق غذاخوری
7. نمک : به میزان لازم
8. فلفل : به میزان لازم
9. گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی :


1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید .

2. سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید .

3. نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود , همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید .

4. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید .

5. پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند .


توصیه سرآشپز جهت تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی :

اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند , بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید .



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.