اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیا


آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیا


سالاد سیب زمینی ایتالیایی


طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی

سالاد سیب زمینی ایتالیایی همواره پرطرفدار است , البته طعم آن با گوجه فرنگی خشک شده و جعفری تازه بسیار خوشمزه تر است . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 55 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سالاد سیب زمینی ایتالیایی

کالری برای یک نفر : 106 کالری
چربی برای یک نفر : 6.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 10.70 گرم
دسته بندی : پیش غذا, انواع سالاد, غذاهای گیاهی, مناسب برای مجالس, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی :
1. سیب زمینی ریز , با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده : 450 گرم
2. ماست ساده : 4 قاشق غذاخوری
3. سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
4. گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده : 8 عدد
5. برگ جعفری , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
6. نمک : به میزان لازم
7. فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی :


1. پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید . بگذارید آب جوش بیاید , سپس سیب زمینی ها را به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند .

2. گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد نمایید .

3. برای تهیه سس سالاد , ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط نمایید و به آن نمک و فلفل بزنید . پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آن ها بیافزایید و خوب مخلوط نمایید .

4. سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج نمایید , آن ها را آّکش نموده , کنار بگذارید تا سرد شوند . سیب زمینی های درشت را به قطعه های 5 سانتیمتری خرد نمایید .

5. سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آن ها را بپوشاند .

6. سالاد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آن را به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا , سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی :

اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می نمایید , روش بهتر این است که قبل از پخت آن ها را خرد نمایید . هر چند سیب زمینی های خرد شده زودتر می پزند , ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می می نمایند .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.