اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه سیب زمینی شیرین شکری


   آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه سیب زمینی شیرین شکری

سیب زمینی شیرین شکری

طرز تهیه سیب زمینی شیرین شکری



سیب زمینی شیرین شکری طعم بسیار شیرینی دارد که یکی از از دستور های آشپزی منتطقه کارائیب است و از ترکیب شکر , لیمو ترش و سیب زمینی شیرین تهیه می شود . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 40 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی شیرین شکری

کالری برای یک نفر : 87 کالری
چربی برای یک نفر : 302.00 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 16.40 گرم
دسته بندی : غذای اصلی, انواع خوراک, غذاهای گیاهی, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی شیرین شکری :
1. سیب زمینی شرین ورقه شده : 675 گرم
2. کره : 40 گرم
3. آب لیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری
4. لیمو ترش : پوست لیمو ترش
5. شکر قهوه ای نرم : 75 گرم
6. برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سیب زمینی شیرین شکری :

1. سیب زمینی های شیرین را در یک قابلمه آب جوش حدود 5 دقیقه بپزید . وقتی با فرو بردن نوک چنگال داخل سیب زمینی ها از پخته شدن آن ها مطمئن شدید , با یک کفگیر آن ها را از قابلمه خارج نمایید و خوب آّبکش نمایید .

2. کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب نمایید . آب لیمو و شکر قهوه ای را به آن اضافه نمایید و خوب حرارت دهید و هم بزنید تا شکر به آرامی آب شود .

3. سیب زمینی ها را به مخلوط بیافزایید و به مدت 10 دقیقه مواد را روی حرارت کم تفت دهید تا سیب زمینی ها مغز پخت شوند .

4. پوست لیمو را داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد خوب ترکیب نمایید .

5. سیب زمینی های شیرین شده را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و با برش های لیمو , تزیین نموده و سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی شیرین شکری :

سیب زمینی شیرین انواع مختلفی دارد , پوست آن صورتی یا سفیذ و گوشت آن زرد یا نارنجی است . از هر نوع که مایل باشید در این غذا استفاده نمایید .



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.