اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل


آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل

آلاسکا زردآلو و زنجبیل


طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل



در طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل , از هیچ نوع بستنی استفاده نشده , بلکه شامل مخلوطی از زردآلو و سیب پخته شده در آب پرتقال است که با لایه ای زیبا از مرنگ پوشیده شده است . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 25 دقیقه
مناسب برای تعداد : 2 نفر
جدول ارزش غـذایی برای آلاسکا زردآلو و زنجبیل

کالری برای یک نفر : 211 کالری
چربی برای یک نفر : 4.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 3.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 41.50 گرم
دسته بندی : انواع دسر, انواع شیرینی,کیک,بیسکوییت
مواد لازم جهت تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :
1. کیک زنجبیلی به ضخامت 2 سانتیمتر : 2 قطعه
2. سیب : 1 عدد
3. شربت یا عصاره زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
4. برگه زردآلو , خرد شده : 6 تکه
5. آب پرتقال : 4 قاشق غذاخوری
6. بادام پرک : 15 گرم
7. سفیده تخم مرغ کوچک : 2 عدد
8. شکر دانه ریز : 100 گرم
طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :


1. هر قطعه کیک زنجبیلی را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذارید .

2. سیب را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید , دانه آن را خارج نموده و به ابعاد کوچک تر خرد نمایید . سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید . زردآلوهای خرد شده , آب پرتقال یا آب را اضافه نمایید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شوند .

3. بادام ها را به مخلوط میوه اضافه نمایید . سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی روی قطعه های کیک درون ظروف بریزید تا به شکل کپه , بالا بیاید .

4. سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف , از آن نریزد . سپس به تدریج شکر به آن بیافزایید و قبل از افزودن شکر بیشتر , مطمئن شوید که سفیده تخم مرغ ها , سفت شده باشند .

5. مرنگ را با اسفاده از قیف یا به وسیله قاشق روی کیک و میوه ها بریزید , طوری که روی هر دوی آن ها را بپوشانید .

6. مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 4 تا 5 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند . آلاسکا را داغ سرو نمایید .


توصیه سرآشپز جهت تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :

قبل از اضافه نمودن مرنگ می توانید بستنی وانیلی , قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید , سپس مرنگ را روی کیک بریزید . توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بالافاصله بعد از خارج نمودن از فر , خورده شود .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.