اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی
اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه سوفله سیب زمینی پنیری


آشپزی آسان : آموزش تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی ( آسان مدرن مطبوع متنوع رنگین لذیذ ): طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری


سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری



این تکه های کوچک و لذیذ سیب زمینی به سس خامه و پنیر آغشته شده و در روغن , سرخ و برشته می شوند . 

 


مدت زمــان طـــــــبخ : 45 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

کالری برای یک نفر : 153 کالری
چربی برای یک نفر : 11.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 3.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 10.00 گرم
دسته بندی : پیش غذا
مواد لازم جهت تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری :
1. سیب زمینی , درشت خرد شده : 900 گرم
2. خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
3. پنیر گرویر , رنده شده : 75 گرم
4. پودر فلفل قرمز : به میزان لازم
5. سفیده تخم مرغ : 2 عدد
6. روغن : مقداری
7. نمک : به میزان لازم
8. برگ جعفری جهت تزیین : مقداری
9. پنیر رنده شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری :


1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه آّب جوش و کمی نمک بپزید . سپس آن ها را آبکش نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید و تا زمان استفاده کنار بگذارید .

2. در یک بزرگ خامه و پنیر را مخلوط نمایید و فلفل قرمز , نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید .

3. در کاسه ای جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف نموده سفت شود . سپس آن را آرام با مخلوط خامه و پنیر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند .

4. سیب زمین های پخته را به این مواد اضافه نموده و زیر و رو نمایید تا به خامه آغشته شوند .

5. روغن را در یک قابلمه کاملا گرم نمایید تا به درجه حرارت 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد و یا بتواند یک تکه نان را در 30 ثانیه برشته و طلایی نماید . سپس سیب زمینی ها را با کفگیر از خامه خارج نمایید و داخل روغن بریزید . سیب زمینی ها باید در روغن غوطه ور شوند . آن ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی شوند .

6. پس از اینکه سیب زمینی ها خوب طلایی و برشته شدند , آن ها را داخل بشقاب گرم بریزید و روی آن جعفری و پنیر رنده شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .


این تکه های کوچک و لذیذ سیب زمینی به سس خامه و پنیر آغشته شده و در روغن , سرخ و برشته می شوند .




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.