آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در سفره سبز ما همراه باشید طرز تهیه
کوفته تبریزی ایندفعه با مرغ!
کوفتههای
تبریز معروف است. از کوفتههای بزرگ گوشت و برنج و لپه گرفته تا کوفته مرغ
خوشمزه و لذیذ. کوفته مرغ البته از کوفته گوشت راحتتر است و سریعتر درست
میشود. اگر دلتان کوفته خوشمزه میخواهد مدل مرغی آن را امتحان کنید. این
کوفته در تبریز بهاندازه بقیه کوفتههای خوشمزه این شهر طرفدار دارد.
مواد لازم برای 4 نفر - 2 عدد سینه مرغ
- 1 عدد پیاز
- 2 ق س جعفری خردشده
- 1 عدد تخممرغ
- 1 ق س گردوی خردشده
- 1 ق س پیازداغ
- 2 ق س رب گوجهفرنگی
- نمک، زردچوبه وفلفل بهاندازه لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:1. سینه مرغ را چرخ کنید.
2. مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خردشدهم خلوطکنید.
3. تخممرغ ، نمک ، زردچوبه و فلفل رابه مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهیدتا مواد خوب به خورد هم بروند.
4.
حالا در قابلمهای مناسب 4 لیوان آب بریزید.رب گوجهفرنگی و روغنزیتون و
نمک و فلفل را هم اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
5.
حالا از موادتان اندازه یک گردو بردارید و کف دستتان پهن کنید و روی آن
گردو و پیازداغ بریزید و بعد آن را گلوله کنید و درون آب در حال جوش
بیندازید.
6. بعد از 10 دقیقه حرارت را کم کنید و بگذارید کوفتهها برای 40 دقیقه خوب بپزند و جا بیفتند.
نکته- از ترخون و مرزه میتوانید برای طعم دار کردن کوفته استفاده کنید.
- برای داخل کوفته از برگه زردآلو و آلو هم میتوانید استفاده کنید.