اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

وقتی کمردرد رابطه جنسی را غیر ممکن می کند

وقتی کمردرد رابطه جنسی را غیر ممکن می کند

وقتی کمردرد رابطه جنسی را غیر ممکن می کند
به طور کلی هر نوع تغییر فیزیولوژیکی ممکن است بر عملکرد جنسی تاثیر بگذارد.
  
دکتر غلامحسین قائدی: کمردرد از مشکلاتی است که تاثیرش بر عملکرد جنسی هنوز به طور کامل مشخص نشده و تحقیقات زیادی در این زمینه انجام نشده اما مشخص است که هر نوع بیماری و درد می تواند به نوعی بر عملکرد و زندگی جنسی تاثیر بگذارد.

کمردرد، مشکلات روماتیسمی، درد مفاصل و ... باعث می شوند فرد به جای تمرکز بر لذت از رابطه زناشویی، بر درد ناشی از بیماری متمرکز شود و کمتر به روابط عاطفی، صمیمانه یا رابطه زناشویی توجه کند. در نتیجه به مرور دفعات برقراری رابطه کمتر می شود و ممکن است بی میلی جنسی به وجود آید. آمارهای موجود نشان می دهند 73 درصد زنان و 84 درصد مردانی که به کمردرد مبتلا هستند، دچار بی میلی و ناتوانی جنسی می شوند.

در کمردردهایی که باعث بروز مشکلات جنسی می شوند، معمولا بیشترین تاثیر در روابط بین فردی و عاطفی زوج دیده می شود و زندگی جنسی آنها تحت تاثیر قرار می گیرد. فرد بیمار با وجود داشتن میل و انگیزه جنسی، به دلیل درد ناشی از بیماری قادر نیست رابطه زناشویی داشته باشد یا بهتر است رابطه زناشویی نداشته باشد اما ممکن است این موضوع باعث نارضایتی جنسی طرف مقابل شود. بررسی اندک مطالعات و پژوهش های انجام شده در این زمینه نشان می دهد به طور کلی کمردرد می تواند از 2 جنبه بر زندگی جنسی تاثیر بگذارد.

1- آثار فیزیولوژیک
به طور کلی هر نوع تغییر فیزیولوژیکی ممکن است بر عملکرد جنسی تاثیر بگذارد. دردهای شدید و از جمله کمردرد به خصوص اگر ناشی از سوانحی نظیر تصادف، عمل جراحی، دیسک کمر یا شکستگی باشد، باعث آسیب به اعصابی می شود که در شکل گیری میل و انگیزه جنسی نقش دارند. داروهایی هم که افراد برای کاهش درد مصرف می کنند، در این زمینه تاثیر دارند. مطالعات نشان داده است برخی مسکن ها ممکن است باعث کاهش سطح تستوسترون در زنان و مردان شوند. مصرف مسکن های قوی تر نیز تاثیرهای به مراتب عمیق تری دارد و باعث خستگی، خواب آلودگی، افسردگی و کاهش انرژی می شود که این مسائل خود باعث کاهش میل و انگیزه جنسی فرد خواهد شد.

2- آثار روانشناختی
دردهای مزمن نظیر کمردرد و دردهای مرتبط با کمر، معمولا باعث ایجاد اضطراب و نگرانی می شود. بخشی از این نگرانی ناشی از ترس تشدید درد و ناراحتی هنگام برقراری رابطه زناشویی است که در این صورت فرد ممکن است از برقراری روابط زناشویی پرهیز کند و این موضوع خود به تدریج باعث تضعیف روابط عاطفی و بین فردی می شود.

بخش دیگر مربوط به تاثیراتی است که کمردرد بر فعالیت جنسی می گذارد و ترس ناشی از نداشتن عملکرد جنسی لذتبخش و رضایت بخش. نگرانی در این موارد در نهایت باعث شکل گیری اضطراب عملکرد در فرد و کاهش کیفیت فعالیت و عملکرد جنسی می شود. از سوی دیگر، مصر فداروهای ضد درد نیز ممکن است باعث بروز افسردگی شود که مستقیم یا غیرمستقیم بر عملکرد جنسی فرد تاثیر می گذارد.

3 توصیه کاربردی به همسرانی که کمردرد دارند

1) به نظر می رسد برخی از انواع کمردرد ناشی از مشکلات جنسی و وجود نداشتن رابطه شکوفاست. در برخی شرایط، داشتن رابطه زناشویی رضایتبخش می تواند به تخلیه هیجان ها کمک کند و باعث آرامش جسم شود. به عبارتی، رابطه زناشویی مناسب خود نوعی مسکن است.

2) اگر دچار کمردرد خفیف هستید، هرگز نباید رابطه زناشویی را کنار بگذارید، کافی است از حرکات شدید و ناگهانی پرهیز کنید. هرگونه حرکت آکروباتیک یا حرکاتی که به پایین کمر فشار وارد می کند، می تواند درد را تشدید کند. مثلا در وضعیتی که خانم به شکم خوابیده؛ بهتر است بالشی زیر شکم او قرار داده شود. بهترین وضعیت که فشاری به کمر وارد نمی کند، خوابیده به پهلو است.

3) اگر دچار کمردرد شدید، فورا وضعیتی را که در آن هستید تغییر دهید و در مورد مشکلی که دارید، برای همسرتان توضیح دهید و حتما با پزشک در مورد دلیل کمردرد و محدودیت های لازم مشورت کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.