ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادمجان از کدو برای طبخ آن استفاده می شود.
کدو سبز | 500 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
سیر | 1 بوته |
روغن | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
ابتدا
کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت
درشت رنده میکنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان
و با حرارت بسیار کم تفت میدهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و
درون ظرف میریزیم.
تخممرغ ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط
کردن داخل روغن انداخته و سرخ میکنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده
شده را سرخ کرده و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد
سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی و سیر و تخممرغ را همراه نمک، فلفل
و زردچوبه به کدوها اضافه میکنیم.