طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی
در این مطلب، طرز تهیه چند رنگ خوراکی کاملاً طبیعی و سالم را آموزش دادهایم.
در این مطلب، طرز تهیه چند رنگ خوراکی کاملاً طبیعی و سالم را آموزش دادهایم.
_ مواد لازم برای رنگ صورتی :
1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو)
1 قاشق چایخوری آب چغندر غلیظ
روش تهیه رنگ صورتی :
مواد
را در مخلوطکن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد از
صافی ریز رد کنید. این رنگ را میتوانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته
در یخچال نگهداری کنید.
_ مواد لازم برای رنگ زرد :
1/4 پیمانه آب
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
روش تهیه رنگ زرد :
در
یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه
دهید کاملاً سرد شود و بعد آن را صاف کنید. در ظرف در بسته، تا 2 هفته در
یخچال قابل نگهداری است. فقط در ظرفی نگهدارید که در صورت رنگی شدن، مشکلی
ایجاد نشود، چون رنگ زردچوبه، پاک نمیشود.
_ مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :
1/4 پیمانه (35 گرم) زغالاخته تازه یا یخزده
2 قاشق چایخوری آب
روش تهیه رنگ ارغوانی :
مواد
را در مخلوطکن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد از
صافی ریز رد کنید. این رنگ را میتوانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته
در یخچال نگهداری کنید.
_ مواد لازم برای رنگ سبز :
1 پیمانه (30 گرم) اسفناج تازه یا یخزده
3 قاشق غذاخوری آب
روش تهیه رنگ سبز :
اگر
از اسفناج تازه استفاده میکنید، بعد از شستن در یک ماهیتابه کوچک،
اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیاش را
بریزید و در مخلوطکن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است، یک قاشق غذاخوری
آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید. اگر اسفناجتان فریزری
است، اول اجازه بدهید کاملاً یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام
بدهید.
نکته پایانی :
برای
هر بار مصرف، اول 1 قاشق چایخوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و
درصورتیکه رنگ مورد نظرتان به دست نیامد، رنگ بیشتری اضافه کنید.