ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
مواد لازم :
گوشت بدون استخوان | 750 گرم |
به | 1 کیلوگرم |
پیاز سرخ شده | 4 قاشق سوپخوری |
روغن | 150 گرم |
شکر (در صورت تمایل) | 2 قاشق سوپخوری |
آبلیمو | نصف فنجان کوچک |
گوجه فرنگی یا رب | دو قاشق غذاخوری |
زعفران ساییده | یک قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.
پوست
به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به
شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت
می ریزیم.
در مرحله پایانی طبخ خورش به :
شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت
نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به
فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.