ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.
گوشت گوساله چرخ شده | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
گلپر پودر شده | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه شامی رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم.
پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را میتوان با برنج یا نان سرو کرد.