ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
موردمصرف : | غذای اصلی |
---|---|
مناسب برای : | مهمانی خانوادگی |
میزان کالری : | مشخص نشده |
سختی : | ساده |
محلی : | |
مناسب فصل : | همه فصول |
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
گوشت چرخکرده | 500 | گرم | |
جعفری | 3 | قاشق غذا خوری | ریز خرد شده |
پیاز | 3 | عدد | بزرگ و نگینی شده |
نمک و فلفل | به میزان لازم | ||
زردچوبه | به میزان لازم | ||
رب گوجه فرنگی | 2 | قاشق غذا خوری | |
پوره گوجه فرنگی | 1 | پیمانه | |
سیب زمینی | 500 | گرم | مربعی خرد شده |
آب گوشت | به میزان لازم | یا سبزیجات |
ابتدا پیاز های نگینی رو تفت میدیم.
گوشت چرخکرده + نمک + پیاز رنده شده+جعفری+فلفل سیاه +زرده تخم مرغ را خوب مخلوط کرده و ورز داده
به صورت توپی کوچک در اورده و در کمی روغن تفت میدیم.
در ظرف دیگر پیازها رو تفت داده بعد رب گوجه و پوره و آب گوشت رو میریزیم
سیب زمینیها کمی جوش بخوره بعد توی ظرف رو گوشت قلقلی رو میریزیم و مواد رو درفر قرار میدهیم تا پخته آماده شود.
یا اینکه روی اجاق با حرارت متوسط حدود 20 تا 30 دقیقه قرار دهید