اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

معجزه درمان ده روزه ماساژ درمانی چگونه اثر می کند

معجزه درمان ده روزه ماساژ درمانی چگونه اثر می کند


زمانیکه ماهیچه بیش از حد فعالیت دارد تجمع مواد زاید از جمله اسیدلاکتیک می تواند باعث درد، گرفتگی و حتی اسپاسم عضلات شود.

  

....ماساژ درمان بدون درد است
دوره ده روزه تندرستی توسط متخصصان ماساژ درمانی و طب سنتی برنامه ریزی شده است. در این دوره ابتدا انقباضات سطحی بدن که با توجه به فعالیت های روزانه در اکثریت وجود دارد رفع می شود. سپس در مراحل بعدی با تشخیص نقاط ضعف بدن ،روی تک تک آنها جهت درمان تمرکز می شود، در نهایت گرفتگیها و انقباضات به صورت عمیق تر و موثرتر درمان می شوند.
جلسه اول : ماساژ کل بدن با روغن های درمانی + ترمودرمی
جهت رفع انقباضات و گرفتگی های بدن
جلسه دوم : ماساژ پا (رفلکسولوژی)
تنظیم متابولیسم و خون رسانی و تقویت اعضای داخلی بدن
جلسه سوم : بخور کل بدن با گیاهان دارویی آرام بخش + پاکسازی و ماساژ صورت
رفع استرس و آرامش سیستم عصبی بدن
جلسه چهارم : ماساژ شکم و فعال سازی حرکات دودی روده بزرگ
درمان یبوست و سم زدایی بدن
جلسه پنجم : تای ماساژ ( ماساژ سنتی تایلندی)
متعادل سازی جسم و روان
جلسه ششم : روغن مالی کل بدن با روغن های آرامش بخش + ترمودرمی + بادکش گرم
(ریلکس شدن عضلات و خون رسانی و تقویت عضلات بدن)
جلسه هفتم :  ماساژ سر و گردن و سرشانه + جی فایو 
رفع انقباضات و گرفتگی های سر و گردن
جلسه هشتم : بخور بدن با گیاهان آرامش بخش + جلبک دریایی ( اسپای بدن )
تخلیه سموم بدن از طریق منافظ بدن)
جلسه نهم : ماساژ لنفی کل بدن + ترمودرمی
بالابردن ایمنی بدن
جلسه دهم : ماساژ ریلکسی بدن + پاکسازی گیاهی صورت

معمولا انواع ماساژ با یک مکانیسم مشابه بر روی بدن اثر می گذارند. زمانیکه ماهیچه بیش از حد فعالیت دارد تجمع مواد زاید از جمله اسیدلاکتیک می تواند باعث درد، گرفتگی و حتی اسپاسم عضلات شود. ماساژ بطور عام و ماساژ سوئدی به طور خاص، گردش خون و جریان لنفاوی را بهبود بخشیده ، مواد غذایی و اکسیژن تازه را به بافتهای مزبور می رساند و به خروج مواد سمی و بهبودی کمک می کند. 
همچنین عضلات در حال کشش می توانند به رگهای خونی و اعصاب فشار آورده وبا محدود کردن جریان خون باعث ایجاد درد شوند .با ماساژ منطقه موردنظر ، بتدریج فشار عضله بر اعصاب درگیر کاهش یافته و درد کاهش می یابد. همین مکانیسم در بهبود عضلات آسیب دیده با ماساژ باعث سودمندی آن است. 
علاوه بر این، ماساژ باعث افزایش اندروفین ها (نابود کننده های درد) و افزایش ترشح هورمون سروتونین (تعدیل کننده خلق و خوی) می شود. همچنین ثابت شده که هورمون استرس (کورتیزول) را آزاد می نماید.به همین دلیل ماساژ اغلب به عنوان یک درمان تکمیلی برای افرادی که سیستم ایمنی آنها بر اثر استرس تضعیف شده توصیه می شود.
چه تحقیقات و مطالعاتی در مورد ماساژ درمانی موجود است ؟
برای ماساژ درمانی اثرات مثبت زیادی از بهبود گردش خون تا بهبود متابولیسم بدن ذکر شده است. همچنین در کاهش درد عضلانی، کاهش استرس و بهبود ایمنی مؤثر بوده است. 
 
مطالعات انجام شده در مورد خواص ماساژ درمانی
 
-بیماران بستری در بیمارستان که ماساژ دریافت کردند، افزایش در تحرک ، انرژی ، تغییرات مثبت خلقی و سرعت بهبودی از خود نشان دادند.
 
-بیماران مبتلا به پشت درد مزمن پس از دریافت دو جلسه درمان ۳۰ دقیقه ای در هفته برای مدت پنج هفته ، کاهش درد ، افسردگی و اضطراب و نیز بهبود خواب را گزارش کرده اند. برخی نتایج متناقض نیز گزارش شده که نیاز به بررسی های بیشتر دارد.
 
-کارکنان ادارات که ماساژ دریافت کردند ، هشیارتر، فعال تر و کم استرس تر از آنهایی بودند که ماساژ دریافت نکرده بودند.
 
-بیماران مبتلا به درد های عضلانی که دو جلسه ۳۰ دقیقه ای ماساژ درمانی در هفته به مدت ۵ هفته دریافت کردند، کاهش درد ، کوفتگی و خستگی را گزارش دادند، همچنین در تعداد شبهای کمتری اختلالات خواب داشتند. در این قسمت نیز به مطالعات بیشتری نیاز است.
 
-در مصدومین سوختگی ،ماساژ درمانی در کاهش اختلالات روحی(اضطراب ، تنش و افسردگی) و علایم جسمی (درد و خارش) مؤثر بوده است.
-اثرات ماساژ در کودکان نیز به خوبی بزرگسالان است. برای مثال نوزادان نارسی که ماساژ دریافت می کنند ، بیشتر وزن اضافه می کنند و سریعتر از بیمارستان مرخص می شوند. کودکان مبتلا به اوتیسم نیز با ماساژ درمانی رفتارهای غیرمعقول کمتری از خود بروز دادند.
 
-سایر بیماری هایی که به ماساژ درمانی خوب جواب داده اند عبارتند از: سندرم خستگی مزمن، بی خوابی،فشار در قفسه سینه،اختلالات گوارشی، لرزش بدن ،عدم تمرکز،بدن درد های پراکنده ، یبوست، کمر درد ، میگرن و سیاتیک، چرخش لگن و ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.