ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در ماه مبارک رمضان سفره افطارتان را با آش ترش مزین کنید : طرز تهیه آش ترش
آش غذای خوشمزه و پرطرفداریه،بد نیست این دفعه با طعم متفاوت امتحانش کنیم
آش یکی از پر طرفدارترین غذا هادر سفره افطاره ، البته به خاطر حبوباتش خیلی سنگینه که نباید در خوردنش زیاده روی کرد و از مقدار کمش لذت برد.
مواد لازم برای 8 نفر:
طرز تهیه :
ابتدا حبوبات از شب قبل خیس شده را در یک قابلمه بریزید و بگذارید
بپزد.در یک قابلمه پیاز را با مقداری روغن سرخ کنید.زردچوبه را هم اضافه
کنید .وفتی پیاز طلایی شد کمی از آن را برای سرو و تزیین بردارید و به بقیه
پیاز، رب و 1 ق س از نعنا را هم اضافه کنید.حبوبات پخته را به همراه آب به
قابلمه بیفزایید.
مقداری از آلو جنگلی و برگه را به قابلمه آش اضافه کنید و بقیه را در
قابلمه مناسب دیگری حرارت دهید تا نرم و له شود .وقتی سرد شد آن را اضافه
کنید .آبغوره ،فلفل قرمز و کوفته قلقلی ها را هم اضافه کنید تا با دیگر
مواد بپزد.سیر را در روغن کمی تفت دهید و بقیه نعنا را هم اضافه کنید و
کنار بگذارید.
در دقایق پایانی پخت آش،رشته را اضافه کنید و اجازه دهید رشته لعاب بیندازد
و آش جا بیفتد،نمک را هم در پایان اضافه کنید.آش جا افتاده را در کاسه
مناسب بکشید و با پیاز داغ ،سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید.