ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
مواد لازم:
آرد سفید (قنادی): نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
شکر 1 پیمانه
شیر: 1 لیتر
آرد نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
خامه: 100 الی 150 گرم
گردوی خردشده: نصف پیمانه
بیسکوئیت: 1 الی 2 بسته
طرز تهیه:
1- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا کرمی رنگ و کمی پفی شود و شکر در آن حل شود.
2- آرد و پودر نشاسته را الک نمایید. سپس در قابلمه سایز متوسط ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله آردی در آن وجود نداشته باشد یا می توانید آن را از الک رد کنید.
3- مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
4- سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و خامی آرد برود.
5- در اواسط کار کره و وانیل را نیز به آن اضافه نمایید.
6- مواد وقتی تقریباً به غلظت دلخواه شما رسید (حدودا غلظت فرنی) و شروع به حباب زدن کرد زیر شعله را خاموش نمایید و خامه را به آن اضافه نمایید. در نظر داشته باشید که بعد از اضافه کردن خامه مواد کمی شل تر خواهد شد.
7- مواد را همچنان هم بزنید تا از گرما بیفتد.
8- بعد در ته ظرف سرو که من از ظرف پیرکس مستطیلی سایز متوسط استفاده کردم کمی کره بمالید. سپس بیسکوئیت ها را به شیر سرد آغشته کنید و در ته ظرف بچینید.
9- سپس نصف مواد را به آرامی روی بیسکوئیتها بریزید. اگر غلظت مناسب باشد بیسکوئیتها به هیچ وجه به رو نخواهند آمد.
10- بعد گردوها را روی آن اضافه کنید.
11- سپس مجددا بیسکوئیتها را به شیر آغشته کنید و روی مواد قرار دهید.
12- مجددا لایه دوم از مایه را اضافه نمایید
13- ظرف را به آرامی سه بار روی میز می کوبیم تا اگر احیانا هوایی مابین بیسکوئیتها مانده است خارج شود.
14- بعد می گذاریم در دمای اتاق از حرارت بیفتد و خنک شود. بعد نایلون محافظ روی آن می کشیم این کار باعث می شود هم دسر بوی یخچال را به خود نگیرد و ضمنا از ترک خوردگی احتمالی جلوگیری شود ولی محض احتیاط چند سوراخ روی سلفون ایجاد می کنیم تا دسر عرق نکند و بعد در یخچال قرار می دهیم.
15- بعد از حداقل 6 الی 12 ساعت دسر آماده سرو است. نوش جان.
نکات:
1- شایان ذکر است که این دسر اگر حدودا یک روز در یخچال بماند خوشمزه تر می شود. چون مواد به خورد هم می روند.
2- این دسر را می توان با انواع بیسکوئیتها مثل پتی بور، ساقه طلایی و سلامت تهیه کرد. به علت نازک بودن بیسکوئیت پتی بور بهتر است از آن به صورت سه ردیفه استفاده کرد.
3- این دسر را می توان به صورت یک رنگ (ساده وانیلی)، دو رنگ (وانیلی و کاکائویی) و یا سه رنگ (وانیلی، کاکائویی و نسکافه ای) تهیه نمود.
4- برای ماده میانی می توان از موز خورد شده نیز استفاده کرد.
5- اگر بیسکوئیت شیرین بود می توانیم مقدار شکر را کمی کمتر نماییم و اگر از پودر کاکائو و یا نسکافه استفاده نمودیم کمی شکر به دستور اصلی بیفزاییم.
6- در صورت تمایل می توانیم با شکلات رنده شده، گردو و یا شکلات چیپسی تزئین نماییم.