ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
چیکن کورما را با گشنیز تزیین و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید
مواد لازم برای چیکن کورما :
فیله مرغ بدون پوست | ۴ عدد |
پنیر خامه ای پرچرب | ۱۸۰ گرم |
رب کورما | ۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو) |
عصاره لیموترش | نصف یک عدد |
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) | ۱ عدد |
گوجه گیلاسی نصف شده | ۸ عدد |
برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات | برای سرو |
طرز تهیه چیکن کورما :
فر
را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر
بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب
لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و
مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای
۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.