اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه : در سفره سبز ما همراه باشید | طرز تهیه چیکن کورما



مواد لازم برای چیکن کورما, پخت چیکن کورما

چیکن کورما را با گشنیز تزیین و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید


مواد لازم برای چیکن کورما :  

 فیله مرغ بدون پوست ۴ عدد
 پنیر خامه ای پرچرب  ۱۸۰ گرم
رب کورما  ۲ قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)
عصاره لیموترش نصف یک عدد
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ۱ عدد
گوجه گیلاسی نصف شده ۸ عدد
برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات برای سرو


طرز تهیه چیکن کورما :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.