اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذا ، دسر، بستنی و شیرینی لذیذ و خوشمزه در سفره سبز | طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

آموزش طرز تهیه انواع غذا ، دسر، بستنی  و شیرینی لذیذ و خوشمزه در سفره سبز | طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

طرز پخت کوکوی بادمجان و فلفل,مواد لازم برای کوکوی بادمجان و فلفل

برای تهیه کوکوی بادمجان و فلفل می‌توانید بادمجان‌ها را پوست گرفته و در آن بریزید


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:  

 بادمجان خردشده 3 پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده 1 پیمانه
پیاز خردشده  1 عدد
 جعفری خردشده 1.2پیمانه
تخم‌مرغ 5 عدد
آرد 1 پیمانه
روغن زیتون 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه کوکو بادمجان و فلفل :
ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و هرکدام از حلقه‌ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید، روی آنها نمک بپاشید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.

در یک‌ کاسه مناسب تخم‌مرغ‌ها و روغن زیتون را خوب با هم مخلوط کنید سپس پیاز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و تکه‌های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به‌خوبی باهم مخلوط شوند.

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاً پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن :
اگر بادمجان با پوست دوست ندارید می‌توانید بادمجان‌ها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.