ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
دسر موزاییکی گیلاس و شکلات را برای میهمانانتان درست کنید
دسر موزاییکی گیلاس و شکلات یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید برای پذیرایی از میهمانان تان درست کنید.
انرژیتان
را برای درست کردن یک دسر فوق العاده جمع کنید. اینجا همه چیزهای خوشمزه
را یک جا با هم داریم، از مارشمالو گرفته تا شکلات تخته ای و بیسکویت و
بادام.
مواد لازم برای دسر موزاییکی گیلاس و شکلات :
مارشمالو (پف پفی) | 120 گرم |
شیر | 1/2 پیمانه |
کره | 100 گرم |
کره | 150 گرم |
شکلات تخته ای | 150 گرم |
بیسکویت پتیبور | 120 گرم، یک بسته بزرگ |
پود ر ژلاتین | 1 قاشق سوپ خوری |
گیلاس، باد ام و نارگیل | به میزان لازم |
طرز تهیه دسر موزاییکی گیلاس و شکلات :
کف قالب مستطیل شکلی به عمق 4 تا 5 سانتی متر را کاغذ روغنی بیند ازید تاکف و د یوارههای آن رابپوشاند.
بیسکویتها
را خرد کرد ه و با 100 گرم کره ذوب شد ه مخلوط کنید، سپس آن را کف قالب
ریخته و خوب فشار د هید تا منسجم گرد د و قالب را به مد ت 30 د قیقه د ر
یخچال بگذارید.
ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرد ه و روی بخار کتری قرار د هید تا کاملا حل شود.
مارشمالوها را با شیر د اخل یک ظرف د یگر بریزید و آن را روی بخار کتری قرار د هید تا ذوب شود.
حالا به تد ریج ژلاتین را به مارشمالو اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی بیسکویتها بریزید.
قالب را د وباره د ر یخچال بگذارید تا لایه د وم خود ش را بگیرد.
شکلات تختهای و کره را د ریک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید و با روش بن ماری شکلات را ذوب کنید.
شعله را خاموش کنید، سپس باد ام، نارگیل و گیلاس را هم اضافه کرد ه و آنها را با هم مخلوط کنید.
قالب را از یخچال د رآورید. مخلوط شکلات را روی لایه مارشمالو بریزید.
قالب را یک ساعت دیگر د ر یخچال قرار د هید تا د سر شما آماد ه شود، سپس آن را از یخچال د ر آورد ه و برش بزنید.