اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آموزش طرز تهیه انواع غذا ، دسر،مربا،ترشیجات، بستنی و شیرینی لذیذ و خوشمزه در سفره سبز | طرز تهیه د سر موزاییکی گیلاس و شکلات

آموزش طرز تهیه انواع غذا ، دسر،مربا،ترشیجات، بستنی  و شیرینی لذیذ و خوشمزه در سفره سبز |  طرز تهیه د سر موزاییکی گیلاس و شکلات

مواد لازم برای د سر موزاییکی گیلاس و شکلات,طرز تهیه دسر موزاییکی خانگی

دسر موزاییکی گیلاس و شکلات را برای میهمانانتان درست کنید


دسر موزاییکی گیلاس و شکلات یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید برای پذیرایی از میهمانان تان درست کنید.

انرژیتان را برای درست کردن یک دسر فوق العاده جمع کنید. اینجا همه چیزهای خوشمزه را یک جا با هم داریم، از مارشمالو گرفته تا شکلات تخته ای و بیسکویت و بادام.

مواد لازم برای دسر موزاییکی گیلاس و شکلات :  

 مارشمالو (پف پفی) 120 گرم
شیر  1/2 پیمانه
کره 100 گرم
کره  150 گرم
شکلات تخته ای 150 گرم
بیسکویت پتی‌بور 120 گرم، یک بسته بزرگ
پود ر ژلاتین 1 قاشق سوپ خوری
گیلاس، باد ام و نارگیل به میزان لازم

 

طرز تهیه دسر موزاییکی گیلاس و شکلات :
کف قالب مستطیل شکلی به عمق 4 تا 5 سانتی متر را کاغذ روغنی بیند ازید تاکف و د یواره‌های آن رابپوشاند.
بیسکویت‌ها را خرد کرد ه و با 100 گرم کره ذوب شد ه مخلوط کنید، سپس آن را کف قالب ریخته و خوب فشار د هید تا منسجم گرد د و قالب را به مد ت 30 د قیقه د ر یخچال بگذارید.
ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرد ه و روی بخار کتری قرار د هید تا کاملا حل شود.
مارشمالوها را با شیر د اخل یک ظرف د یگر بریزید و آن را روی بخار کتری قرار د هید تا ذوب شود.


حالا به  تد ریج ژلاتین را به مارشمالو اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی بیسکویت‌ها بریزید.
قالب را د وباره د ر یخچال بگذارید تا لایه د وم خود ش را بگیرد.
شکلات تخته‌ای و کره را د ریک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید و با روش بن ماری شکلات را ذوب کنید.


شعله را خاموش کنید، سپس باد ام، نارگیل و گیلاس را هم اضافه کرد ه و آنها را با هم مخلوط کنید.
قالب را از یخچال د رآورید. مخلوط شکلات را روی لایه مارشمالو بریزید.
قالب را یک ساعت دیگر د ر یخچال قرار د هید تا د سر شما آماد ه شود، سپس آن را از یخچال د ر آورد ه و برش بزنید.



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.