ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
برای تهیه سالاد پاستای اُرزو از ادویه مخصوص استفاده کنید
مواد لازم سالاد پاستای اُرزو :
پاستای اُرزو | ۴۰۰ گرم |
روغن نباتی | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه قرمز (خرد شده) | ۲ عدد |
ذرت | ۳۲۶ گرم |
نخود فرنگی منجمد | ۱۷۵ گرم |
سیر له شده | ۳ حبه |
پودر پنج ادویه | ۲ قاشق چایخوری |
ژامبون گوشت | ۲۸۰ گرم |
سس سویا | ۱ قاشق غذاخوری |
سس لوبیا سیاه | ۲۲۰ گرم |
روغن کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.
طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.
در
همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و
پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون،
سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا
دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد
را چک کنید.
باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.