اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

اخبار روزانه(ورزش - روزنامه - نرخ - فال )

نتایج زنده | اخبار | ورزش | فال روزنامه | قیمت طلا ، سکه و ارز های خارجی

آخرین اخبار فوتبال تیم ملی : اسپانسر لباس های جدید تیم ملی بیشتر بشناسید لباس تیم ملی: جوما؛ 50 ساله از اسپانیا

آخرین اخبار فوتبال تیم ملی :  اسپانسر لباس های جدید تیم ملی بیشتر بشناسید لباس تیم ملی: جوما؛ 50 ساله از اسپانیا

پس از پایان اتمام قرارداد همکاری فدراسیون فوتبال ایران با برند آل اشپورت، به زودی این اسپانسر تغییر خواهد کرد و امروز و در جلسه ای مسئولان فدراسیون روی اسپانسرینگ برند جوما به اتفاق نظر رسیدند.   



پس از نزدیک به سه سال و نیم و بعد از  حرف و حدیث های فراوان بالاخره عمر  همکاری کمپانی آلمانی آل اشپورت با تیم های ملی ایران به پایان رسید و فدراسیون فوتبال تصمیم به همکاری با برندی دیگر در زمینه اسپانسرینگ تیم های ملی گرفته است.

پایان جنجال آل اشپورت در ایران

شرکت آلمانی آل اشپورت به طور رسمی از تاریخ چهاردهم مرداد ماه سال 91 به فدراسیون فوتبال ایران قرارداد خود را به ثبت رساند تا البسه تیم های ملی را در ایران تامین کند، این قرارداد به امضای علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال رسید. این اتفاق با توجه به برندهای مطرح دیگری که در این زمینه وجود دارد کمی برای فوتبال دوستان ایرانی عجیب بود اما با توجه به مسائل مختلف از جمله نبود حق کپی رایت در ایران و ... قرارداد با این شرکت بسته شد. بعد از آن و در تاریخ بیست و سوم اردیبهشت ماه سال 92 این کمپانی اسپانسرینگ لیگ برتر ایران را نیز برعهده گرفت و فعالیت خود را در ایران گسترده کرد.


مدت زمان همکاری تیم ملی با این برند حواشی بسیاری را داشت، اتفاقاتی که بطور عجیب در این همکاری می افتاد، از توپ های مورد استفاده در لیگ برتر تا اعتراض بازیکنان تیم ملی به کیفیت پایین لباس ها قبل از جام جهانی که مشخص شد آن لباس ها اصل نبوده و در همین نزدیکی دوخته می شود، از قضیه انتشار تصویر یوزپلنگ روی لباس های تیم ملی در جام جهانی و پررنگ تر شدنشان بعد از جام جهانی تا شایعه قرارداد صدهزار دلاری با کی روش برای پوشیدن این لباس ها.

هر آنچه که بود، شرکت آل اشپورت در مدت زمان حضور خود در ایران، با وجود فعالیت گسترده(در تیم های ملی، تیم های باشگاهی و لیگ برتر) ناخواسته دچار حاشیه هایی می شد، این قرارداد مدتی پیش به اتمام رسیده بود و از آن زمان تاکنون این شرکت لباس تیم ملی را بدون قرارداد تامین می کرد تا امروز که فدراسیون نشین ها نیز بعد از مدتی تحقیق و بررسی و حرف و حدیث در این زمینه با توجه به لحاظ کردن مسائل مختلف به این نتیجه رسیدند که جوما اسپانسر بعدی تیم ملی باشد.

جوما؛ 50 ساله از اسپانیا

برند جوما 50 سال پیش و در سال 1965 در ایالت پورتیلو دی تلدو اسپانیا بنا نهاده شد و فعالیت خود را در تامین تجهیزات ورزشی آغاز کرد. آنها در این مدت زمان فعالیت خود را به صورت عادی ادامه دادند، نه هیچ وقت در صدر اخبار مربوط به برند های ورزشی بودند و نه هیچ وقت غایب بودند. جومایی ها! در این مدت زمان در رشته های مختلف ورزشی از جمله فوتبال، تنیس، بسکتبال و والیبال فعالیت خود را ادامه دادند.


از ایران تا رومانی، از سپاهان تا اسپانیول

سپاهان اصفهان اولین تیم ایرانی بود که برای اولین بار پای این برند را در ایران باز کرد، اصفهانی ها در گذشته نیز برای اولین بار از برندهای خارجی(مانند آل اشپورت و لوتو) استفاده می کردند این بار نیز در این زمینه پیشرو بودند.


کمپانی جوما در رشته فوتبال، اسپانسرینگ تیم های زیادی را در دنیا برعهده دارد، تیم هایی که مطرح ترینش در رده ملی تیم ملی رومانی محسوب می شود و در رده باشگاهی نیز باید از اسپانیول اسپانیا و پالرمو ایتالیا نام برد.

همه تیم های ملی جوما پوش

در رده تیم های ملی این کمپانی اسپانسرینگ تیم های زیادی را برعهده ندارد، نگاهی می اندازیم به تیم های ملی که لباس جوما به تن می کنند:

آفریقا: کنیا و زیمباوه

آمریکای جنوبی: هندوراس، کوبا، نیکاراگوئه و ترنیداد و توباگو


آسیا: بنگلادش، ازبکستان، قرقیزستان و مالدیو

اروپا: رومانی و بلغارستان



آنها در رده باشگاهی نیز برای تیم های مختلفی فعالیت می کنند و در قاره مختلف تیم های باشگاهی زیادی لباس هایی با این برند به تن می کنند که از مطرح ترین آنها می توان به تولوز فرانسه، باته بوریسوف، امپولی، سمپدوریا و پالرمو ایتالیا، اسپانیول، گرانادا و ختافه اسپانیا، روستوف روسیه، العین امارات اشاره کرد.


تیم ملی در آرامش لباس های خود را به تن می کند؟

حال باید دید که پس از قرارداد با آنها چه اتفاقاتی بازهم برای تیم ملی می افتد، آیا بازهم حواشی گذشته را خواهیم یا تیم در آرامش لباس های خود را به تن می کند. نکته جالب در این باره این است که اسپانسر قبل از آل اشپورت نیز حواشی زیادی داشت، دوران همکاری با برند لگیا نیز بدون حرف و حدیث سپری نشد و در اواخر همکاری کیفیت آن زبانزد عام و خاص در تیم ملی شده بود.

 

چرا آدیداس و نایکی و پوما و ... نیامدند

مسئولان کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال و مسئولین مستقیم عقد قرارداد با اسپانسر در زمینه البسه عنوان می کنند دلایل متعددی وجود دارد که ما نمی توانیم با برندهای نامدارو  مشهور در این زمینه قرارداد همکاری امضا کنیم، دلایلی که می توان از جمله آنها به نبودن حق کپی رایت در ایران اشاره کرد، این اتفاق باعث می شود که برندهای مطرح از فدراسیون فوتبال ایران درخواست مبلغ سنگینی کنند. به غیر از این موضوع مسئولین قرارداد در این زمینه عنوان می کنند که هنوز برخی از برندها(حتی بعد از برداشته شدن تحریم ها علیه ایران) به دلیل جریمه از ورود به ایران هراس دارند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.