ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
پای ماهی، غذای جدیدی که می توانید با ماهی درست کنید
ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که
باید در سبد غذایی روزانه تان قرار بگیرد. این بار می توانید با ماهی یک
پیش غذا جدید و با کلاس برای میهمانان تان درست کنید.
اگر عاشق ماهی
هستید و همیشه به دنبال دستور غذاهای جدید و متنوع با ماهی هستید، پای
ماهی را امتحان کنید. این پای، هم یک شام سبک است هم یک پیش غذای کلاس
بالا و مناسب برای مهمانی های شیک و مجلسی.
مواد لازم برای پای ماهی برای 4 نفر :
ماهی سفید | 500 گرم |
ماهی سالمون | 250 گرم |
میگو | 250 گرم |
هویج | 2 عدد |
ساقه کرفس | 2 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق سوپخوری |
پنیر چدار رنده شده | 1 پیمانه |
آرد سفید | 2 قاشق سوپخوری |
آبلیمو | 1 قاشق سوپخوری |
سیب زمینی | 1 کیلوگرم |
کره | 50 گرم |
شیر | 1/4 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
در انتها پوره سیب زمینی را با قاشق روی مواد بریزید، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی و میگو کاملا بپزد و پای آماده شود.