ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
برای شب یلدا انارپلو با مرغ را امتحان کنید
مواد لازم برای انار پلو :
برنج | 2 لیوان |
دانه انار | 1 لیوان |
سینه مرغ | 2 عدد |
گشنیز خرد شده | 1 لیوان |
پیاز | 2 عدد |
خلال پسته | نصف لیوان |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | مقدار لازم |
طرز تهیه انار پلو :
سینه
های مرغ را به همراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و 2 لیوان آب درون
قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را
ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید
، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت
قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی
کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف دانه برنج نرم و
مغز آن کمی خام باشد ).
در یک قابلمه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گنشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.