ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید
مواد لازم برای پخت لبو :
چغندر قرمز | 5 عدد |
آب | 5 لیوان |
شکر یا نبات | 3 قاشق غذاخوری |
طرز پخت لبو روی اجاق گاز :
چغندرها را خوب بشویید ، 5 لیوان آب و
چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و
در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند (
باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ) .
شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید
پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج
کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه
کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت
ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته
قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.
روش پخت لبو در فر، یک روش رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد
طرز پخت لبو در فر :
چغندرها را بشویید و با پوست داخل
آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت
45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی
به شکر ندارد.
نکته ها :
بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.