ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
سالاد سالمون را با یک تکه لیموترش سرو کنید
مواد لازم برای سالاد سالمون :
فیله سالمون پخته یا سرخ شده | یک عدد |
ساقه کرفس خرد شده | ۲ عدد |
پیاز قرمز خرد شده | نصف یک عدد |
کَبَر | ۱ قاشق غذاخوری |
عصاره یک عدد لیموترش | یک عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد سالمون :
داخل
یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره
لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید.
حالا این مخلوط را به آرامی به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه
کرده و هم بزنید.
برای طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.